Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Egyre több helyről kap az Orbán kormány politikája kritikát, most azonban egy tényleg nem vált helyről, a világhíres U2 énekese a zenekar madridi koncertjén illette kőkemény kritikával Orbán Viktort. Európa emblematikus szélsőjobboldali vezetői között emlegette.

A HVG szúrta ki, hogy Bono, a legendás  U2 zenekar frontember a madridi koncertjén  Orbán Viktor politikájának kritikájával konferálta fel Acrobat  című számukat, ami egy  ironikus-cinikus-ördögi figuráról szól, akinek a neve MacPhisto.

.

„MacPhistónak új barátai vannak: Magyarországról Orbán Viktor, Svédországból Jimmie Åkesson , Franciaországból a kis Marie Le Pen. MacPhistónak új játéka van, a neve Zooropa. Egy játék, amit meg akar nyerni. Szavazz MacPhistóra Európáért – vagy menj a pokolba. És sose felejtsd el: ha nem hiszed, hogy létezem, akkor végeztem a legjobb munkát” – mondta az Acrobat című dal felkonfjában az ír énekes.

Nem ez az első esett, ami arról árulkodik, hogy külföldön Orbán politikáját meglehetősen szélsőjobboldalinak látják,  Roger Waters, a Pink Floyd énekes-basszusgitárosa nemrég óriáskivetítőn neofasisztázta le Orbánt, a szentpétervári koncertjén.

Persze ezekről a kormány számára roppant kínos külföldi kritikákról nem számol be a propaganda sajtó, ezért arra kérünk tudósíts Te és oszd meg ezt a posztot!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here