Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem akarok túl sokat segíteni az LMP-nek, meg hát már valószínű nem is lehet, de annyit azért mégis, skacok egyszerűbb lenne, ha feloszlatnátok magatokat, mint ez a rituális etikai bizottságos szeppuku.  

Újabb LMP-s belső fegyelmi eljárásnak néz elébe Szél Bernadett – értesült a Zoom.hu, kérdésükre a politikusnő ezt meg is erősítette. Az LMP 2018-as miniszterelnök-jelöltje azt az információinkat is igazolta, hogy a fegyelmi eljárást a korábban fegyelmivel kizárt, majd a pártba mégis visszavett Sallai R. Benedek kezdeményezte ellene. Önmagában már ez is olyan, mint egy rossz ponyvaregény, de még izgalmasabb a miért:

Most figyelj: Nagy nyilvánosság előtt merészelte Szél Bernadett jelezni, hogy nem ért egyet az LMP elnökségének döntésével, miszerint a magyarországi demokráciadeficitet feltáró Sargentini-jelentés megszavazásánál az Európai Parlament LMP-s képviselője ne szavazzon, Szél ugyanis megszavazta volna a jelentést.

Illetve, hogy az LMP arcát újra az etikai bizottság elé viszik, közrejátszik még az is, hogy Szél Bernadett azt mondta, hogy “politikai öngyilkosság, amit az LMP megenged magának”, továbbá megállapította, hogy “az LMP-t könnyebb megpuccsolni, mint vezetni.”

Szél Bernadett az index.hu azon kérdésére nem válaszolt, hogy tervezi-e, hogy Ő is otthagyja a pártot, bár a hírportál ezt úgy értelmezte, hogy a távozás lehetőségét sem zárja ki az LMP legnépszerűbb politikusa.

A Zoom.hu értesülései szerint azonban egy másik fegyelmi eljárás is indulhat a pártban, mert egy tag pedig Kanász-Nagy Máté elnökségi tagot, a párt országos titkárát “jelentette fel”.

Politikai elemzőnk elmondta, hogy a pártban elhúzódó, személyeskedő, vádaskodó és rágalmazó vitáktól sem mentes belső harcok pont, hogy az LMP alap genezisét semmisítik meg. Ugyanis sokaknak azért volt szimpatikus ez a párt, mert beleuntak a politikai marakodásokba. Számukra egész biztos, hogy kiábrándító, hogy egy FKGP-vel felérő politikai kultúrát kaptak Lehet Más a Politika néven.

A párt sorsát vélhetőleg megpecsételi az, hogy nem volt képes rövidre zárni a konfliktusokat- vélekedik a szakértőnk, majd hozzáteszi, majdnem fél éve tart a háború az LMP-ben és az a legrosszabb, hogy nem látszik ennek a leépülési folyamatnak a vége.

Azonban sokkal izgalmasabb kérdés, hogy kihez vándorolnak a kiábrándult LMP-s szavazók, akik egyenlőre a bizonytalanok táborát erősítik. A legjobb eséllyel a Karácsony Gergely és Szabó Tímea által vezetett Párbeszéd indul ezen szavazók kegyeiért. Ők korábban LMP-s politikusok voltak, így van ebben a táborban hitelük, zöld párt és ráadásul ők együttműködés pártiak- zárja gondolatait a politikai elemzőnk.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here