Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hű testvérem itt baj van, méghozzá nem is kicsi. Fideszék képesek voltak egy olyan szobrot felavatni, melyen Dicső Balog Zoltán, Fidesz-miniszterünktől, (aki egyébként a kultúráért is felelős volt) származó idézet olvasható. 

Az emlékmű középpontjába a Balog Zoltántól származó, tébolyítóan jó idézet olvasható, amit gyertyatartóként körbe áll, csak szerényen Bocskai, Luther és Kálvin.

A reformáció ötszázadik évfordulója alkalmából, tavaly ősszel adták át a XVI. kerületben, Sashalom és Rákosszentmihály határánál „Közép-Európa legnagyobb reformációs emlékhelyét”.  Nem utolsósorban pedig itt avatták fel Bocskai István, Kálvin János és Luther Márton bronzból készült egész alakos szobrát, R. Törley Mária alkotását. Amelynek centrumában a csodás miniszteri idézet került:

„Tartsd meg a hitet, újítsd meg és erősítsd meg a hitet, és akkor ez a hit megtart téged.”

Tiszta Petőfi Sándor nem de?

„Az én döntésem volt” – nyilatkozta a Népszavának az önmagát katolikus szobrászművészként meghatározó R. Törley Mária, akitől a lap megkérdezte, hogyan és miért került az emlékműre Balog Zoltán csodálatos idézete. A gömb a Földet szimbolizálja, a forrás az Isten, aki megtisztítja a glóbuszt. Tesszük hozzá, s ezt vajon mi tudná megkoronázni, ha nem egy jó kis idézet a miniszter úrtól? A kérdéses mondatot amúgy  Balog Zoltán tavaly nyáron, az alapkőletételkor mondta.

A szoboravatás idején még nem került fel a miniszter neve a szoborra, így senkinek sem eshetett le, hogy  Fideszék egy  olyan szobrot avat fel, amin Balog miniszter úr bölcsessége van.

A Népszava megkereste Balog Zoltánt is és kiderült, hogy Ő nagyon is tudott erről, sőt Ő engedélyezte: „A Közép-Európa legnagyobb reformáció-emlékművének alapkőletételekor elmondott beszédem idézett mondatát a művész, R. Törley Mária fel kívánta vésni a talapzatra, s ehhez engedélyemet kérte. Ez a szándék nekem nagyon megtisztelő volt, így szívesen hozzájárultam a mondat feltüntetéséhez.”- mondta a miniszter a lapnak.

De mindenki nyugodjon meg, időközben már felvésték Balog Zoltán nevét az emlékműre, így elmondható, hogy elkészült a Fidesz legdrágább propaganda terméke, a 444 információ szerint a Nemzeti Bank 81 millióval járult hozzá, az amúgy Szathmári Kristóf, Fideszes-képviselő kezdeményezésére elkészült szoborhoz.

Ezt a számot eme csodás szoborállítás emlékére küldjük Balog Zoltánnak:

Jó de most tényleg, nem is lehet olyan középszerű személyektől idézni, mint Luther vagy Kálvin, ha van nekünk egy Balog Zoltánunk. Egy kérdés motoszkál bennem, hogy vajon mikor kerül ki az első Orbán idézetes szobor valahova?

Téged olvasónk meg csak biztatunk, hogy oszd meg a posztunk, hogy mindenki lássa milyen ez a Fidesz-világ.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here