Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kutatók már korábban felfedezték, hogy a gyermekek, ameddig nincsenek azon az értelmi szinten, hogy összefüggő, értelmes mondatokat alkossanak bizonyos szavakat mindenre használnak. Valószínűleg a Fidesznyikek csökött kommunikációjában a  kommunista kifejezés tölti be a csecsemőknél tapasztalható dacos nyem kifejezést.

A Fidesznyikek belterjes és haveri társadalmukon alapuló speciális közpénzszórási rituáléikról már nem egy cikk született,  legutóbb épp az EU egy tanulmányában, a Sargentini-jelentésben világított erre rá. Természetesen heves kommunistázásba kezdtek a Fidesz-törzsek védelmi válaszreakció gyanánt.

Azonban most egy nagyon csodálatos jelenséget figyelhetünk meg, egymásra kezdték el óbégatni, hogy kommunista. Sőt Andy Vajna Kommunistái néven blogot is indítottak, de a Fidesz belháború már begyűrűzött az Echo TV stúdiójába is.

A történet természetesen értékrendi, ugyanis lóvéról szól, méghozzá 7 milliárdról. Első körben a Pesti Srácokon, a Fidesznyikek egyik gyűjtőoldalán jelent meg veretes cikk arról, hogy betelt a pohár a magyar filmszakma a nemzeti sorskérdések iránt fogékony, mindmáig elnyomott köreiben. (A Fidesznyikek tetszik tudni most is el vannak nyomva- a szerk.), Mert hogy a hétmilliárd forintosra becsült Nándorfehérvári csatát megörökítő produkciót nem ez a Fidesz-törzs, hanem egy másik Fidesznyik-kör kapta.

A Pesti Srácok szó szerint ezt írja  „a botrány odáig fajult, hogy egy – a belső ügyeket nyilvánvalóan tökéletesen ismerő – névtelen szerző megnyitotta az “Andy Vajna kommunistái” című blogot, ahol kitálalt arról: a Kádár-Aczél-éra kegyeltjei miként hekkelik meg az Orbán Viktor által meghirdetett kulturális térfoglalást.”

De a legjobb mondatok az Echo TV-ben hangoztak el, a nyertes Szász Jánosról közölték, hogy nézhetetlen szar filmeket csinál, bár a Wikipédia életrajzában kb 50 díjat kapott.

Majd Andy Vajnát kezdik el fikázni, hogy libsi-kommunisták férkőztek a körébe és ő ezt nem látja. Majd kifejtik, hogy el ne felejtsük már, hogy Andy Vajna Holywoodból jött haza, az meg mégis csak a trágya gyár. Tehát, magas színvonalon gyártják a trágyát.

A Rambó filmek, amiknek ő az apukája, azok nagyon meg vannak csinálva, de nehogy már azt gondoljuk, hogy azoknak köze van a filmművészethez. Andy Vajna hazajött és azt ígérte lesznek sikeres filmek. Lettek, Saul fia befutott, perceken belül jött Saul nagypapája. (…) Ez szívfájdító. Volt ennél rosszabb, volt amikor pont ennyi pénzt nyúltak le a filmesek és még trágyább filmeket csináltak.

Figyelem ezek is szó szerinti idézetek lesznek: ami most történik az nem a magyar érdeknek, nem a magyar ízlésnek megfelelő filmek. (…) hanem belépnek olyan emberek, akik ártanak és kártékonyak.

Azonban az igazi atombombát mégis csak Huth Gergely dobta le a másik Fidesz törzsre: Ha Szász János igazat is mondana, azért ne 7 milliárdból mutassa meg az, aki eddig hajbókolt Soros György előtt.

Most mondjátok azt, hogy nem zseniális, ahogy a fideszesek egymásnak estek? Azonban valaki meg tudja nekem mondani, hogy ezeknél miért van, az hogy csak amikor lovéról van szó akkor tudnak kritikát megfogalmazni a kormány politikájával szemben? Haho tesók van olyan is, hogy egészségügy!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here