Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Magyarországon sok sport szerető ember van, én is ezt ezen táborba tartozom. Közülők sokan azt is gondolják, hogy a Fidesz az nagyon támogatja a sportot. Nos ezzel szemben az igazság az, hogy a Fidesz igazából nem a sportokat, hanem a haverokat támogatja ezen a területen is.

Erre világit rá a népszerű műsorvezető posztja, amelyben arra hívja fel a figyelmet, hogy míg a haveri Felcsút már nem tudja mire szórni a pénzt, addig a világklasszisokat nevelő egyletnél botrányos állapotok vannak. Hiába, a Fidesz világban nem a teljesítmény számít. Íme Rónai Egon posztja:

Többször kérdeztem már kormánypárti politikusokat a TAO-támogatásról. Többszázmilliárd ment eddig az adófizetés helyett a sportegyesületekhez. A törvény szerint a cél kizárólag a létesítményfejlesztés és a fiatalok sportja. Mindig elmondták, hogy ezzel minden rendben.

Nos, a KSI tradicionális utánpótlás-nevelő egyesület. Elkötelezett, fantasztikus edzők tanítják a torna, az úszás, a vívás és a többi sportág alapjait és nevelnek világklasszisokat.

Kárpáti Rudolf, Dömötör Zoltán, Szívós István, Sudár Attila, Ihász Kálmán, Erdei Zsolt, Berki Krisztián egyesülete lenne talán a legméltóbb a TAO-pénzekre múltja, céljai, az utánpótlás-nevelésben elfoglalt szerepe miatt

.
Nem tudom, mennyi TAO-támogatást kapnak, de van elképzelésem… Tavaly a felcsúti csodaakadémia 5,7 milliárdot kapott. Nem győzik újabb és újabb csarnokokra és Makovecz-tervezte kazánházakra elkölteni az ölünkbe hulló pénzt.


A KSI állapotáról mellékelek néhány képet. Nem hiszem, hogy ez demagógia. Inkább azt gondolom, abnormális helyzet.


Amiről nincs kép: az öltöző WC-je hetek óta eldugult és használhatatlan.
Amiről van: a száraz időben is csöpögő födém alatt az edények a tornacsarnok bejáratánál, a szülők várakozását szolgáló pad, a plafon a lépcsőházban.
Ettől persze a KSI nevel majd ezután is vilagklasszisokat. Felcsúton pedig működik a fűszolárium.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here