Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Valószínűleg a magyar bíróságon minden idők egyik legnagyobb összegű válópere kezdődött meg, ugyanis nem tudott peren kívül megegyezni Hosszú Katinka és férje a közös vagyon megosztásáról.

Elkezdődött Hosszú Katinka és Shane Tusup válópere a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróságon. A tét hatalmas, mivel a kétmilliárd forintra becsült közös vagyon, az Iron Corporation Kft. és az Iron Aquatics úszóklub elosztásáról szól – írja a Bors a hot! magazin nyomán.

Az ügy bonyolultsága miatt a tárgyalássorozat akár három évig is elhúzódhat. Állítólag Shane Tusup két ügyvédet – egy amerikait és egy magyart – is felfogadott, ami arra utal, hogy az 50-50 százalékos részesedés helyett nagyobb vagyont szeretne magának.

Shane egyébként személyesen szinte biztosan nem jelenik meg a tárgyalásokon.

A lap megszólaltatott egy ügyvédet is, Dr. Bacsek Györgyöt, aki szerint ha az úszónő nem kötött házassági szerződést a férjével, bármi előfordulhat.

Shane ügyvédeinek bizonyítaniuk kell, hogy miért illeti meg az úszóedzőt több pénz, mint Katinkát. Ehhez bizonyítási eszközökre, sőt akár még tanúkra is szüksége lehet az amerikainak – magyarázta a szakember, aki szerint ha Katinkát nem idézi be személyesen a bíróság, akkor neki sem kötelező megjelennie a tárgyalásokon.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here