Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ilyen aztán tényleg nincs, bírósági ítélet van róla, hogy hamisított, most kinevezik az MTVA vezérigazgatójának. 

Mi az indexen láttuk, hogy közleményben jelentette be az MTVA, hogy Vaszily Miklós távozása után Papp Dánielt, az eddigi tartalomszolgáltatási igazgatót bízták meg azzal, hogy megbízott vezérigazgatóként vezesse a céget.

Papp Dániel neve nem a nagyszerű tényfeltáró újságírásról, de nem is a hatalom kemény ellenőrzéséről, vagy egy remek interjúról lett híres. Sokkal inkább egy hírhamisítási botránytól ismerte Őt meg a magyar nép még a NER korai korszakában.

Papp Dániel tett fel egy pedofíliával kapcsolatos kérdést Daniel Cohn-Bendit zöldpárti képviselőnek. A riport képi anyaga azt sugallta, hogy a kínos kérdés feltevése után a francia európai parlamenti képviselő távozott a sajtótájékoztatóról. Az Index birtokába került vágatlan felvételből azonban kiderült, mindkét állítás hamis volt.

Ezt követően az Indexen az jelent meg róla, hogy hírhamisító, amit Papp bíróságon támadott meg, amit először a Fővárosi Bíróság utasított el. Az indoklás szerint Papp riportja manipulatív elemeket tartalmazott, amely kapcsán lehetett az a kritikai véleménye az újságírónak, hogy a hír, illetve riport hamisítás.

Ezt követően Papp Dániel a Kúriához fordult, akik jogerős ítéletben azt állapították meg, hogy a hírhamisító nem tényállítás, hanem erőteljes vélemény.

Az index azt is megjegyzi, hogy Papp „újságírói” pályájának nem tett rosszat az, hogy végül is belehazudott a nézők pofájába, nem kellett elkotródnia a média világából. Sőt Fideszék szépen el kezdték kinevezgetni,  ő lett az MTVA hírosztályának vezetője, volt programigazgató és tartalomszolgáltatási igazgató is, az eddigi fizetése 1 850 000 forint volt, ami ezek után várhatóan tovább növekszik- jegyzi meg a portál.

Azért kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa mennyire lehet ma hinni a közmédiának!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here