Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Mint már arról a Hírhugó is beszámolt, hogy a finiséhez közeledett a XV. kerületben az időközi polgármester-választás kampánya, most vasárnap járulnak az urnához a baloldali vezetésű kerület választói.

A választást azért kellett kiírni, mert Hajdu László korábbi polgármestert áprilisban országgyűlési képviselővé választották és ez a tisztség összeférhetetlen a polgármesterséggel.

Hajdu László utódjául Németh Angélát az alpolgármesterét  ajánlja, akit RATE-Szolidaritás jelöltje, de természetesen az MSZP, a Párbeszéd, a DK és a Liberálisok is támogatnak. Sem a Momentum, sem az LMP és még a Jobbik sem indul a választáson.

Azonban nem várt húzással rukkolt elő az MSZP a kampány utolsó pillanatában: megszólalt Hiller István, aki jelen pillanatban a baloldal legmagasabb közjogi tisztségét betöltő politikusa. A házalelnök kortes videójában méltatta Németh Angélát.

A videónak hangja is van, amit a videó jobb sarkában tudsz felhúzni!

Hiller a videóban elmondja, hogy szerinte a XV. kerület jó hely és azért jó hely, mert Hajdu László azzá tette. De ebben Németh Angéla, alpolgármester asszonynak is döntő része volt. Majd azt is kifejtette, hogy szerinte egy jó polgármester után, jöjjön egy jó polgármester asszony és Hiller szerint Németh Angéla jó polgármester lesz!

A Fidesz-KDNP jelöltje, az a László Tamás, aki  2010 és 2014 között vezette a kerületet.

A tét tehát komoly, hogy meg tudja-e őrizni az egyik legstabilabb bástyáját a baloldal, vagy a XV. kerület is be narancssárgául. Éppen ezért kérünk, oszd meg ezt a videót, hogy minél több XV. kerületihez eljusson, most vasárnap el kell menni szavazni!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here