Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az egyik médiaszakember tette ki Facebookra az alábbi felmérésről készült infografikát, melyet a ismert közvélemény-kutatóhoz, Závecz Tiborhoz köthető Pulzus csoport készített. Arra voltak kíváncsiak, hogy Orbán Viktor miniszterelnökhöz köthető, a napokban kirobbant botrányról vajon hányan hallottak.

Egy  bolgár lap a Standart írta meg, hogy Orbán Viktor egy luxus magángéppel érkezett Bulgáriába, megnézni a Videoton meccsét, majd az Átlátszo.hu kiment a reptérre lefényképezni a magyarországi landolást.

Kiderült, hogy az osztrák luxus gépet előszeretettel használják a Fidesznyikek foci meccsnézésre járáshoz Európa szerte, a botrány ebben az, hogy nem derült ki, hogy ki fizette a magángép számláját, majd később viszont kiderült, hogy az egyik nagy vállalkozó volt ilyen kegyes a mi Vityánkkal.

Nos a hír egy normális európai demokráciában alkalmas lenne arra, hogy egy miniszterelnök belebukjon. Nálunk nem fog, hiszen a propaganda média gondosan teszi a dolgát, agyonhallgatja, bagatellizálja az ügyet.

S hogy mennyire működik kiválóan a Fidesz-propaganda gézete ? Nos erről tanúskodik ez a kutatás: az emberek csaknem kétharmada nem is hallott a botrányról. Ennek van egy nagyon szomorú tanulsága, ezek tényleg megcsinálhatnak bármit, mert egyszerűen nem lesz következménye a tetteiknek.

Aki rendszeresen olvas minket az tudja, hogy ez az agyonhallgatósdi nagyban közrejátszott a blogunk, a HírHugó megszületésébe. Egyszerűen szembe kell néznünk azzal a ténnyel, hogy a hírek fősodra kőkeményen lejt a a Fidesz felé.

Nem csak a botrányokat hallgatják agyon, hanem az ellenzéki pártoknak kedvező híreket, társadalmunk valódi problémáit, minden nekik kényes kérdést. Egyébként nem kell aggódni, hiszen az igazság mindig utat fog törni magának és bármit tesznek, akkor is fény fog derülni a disznóságaikra. Ezért nagyon fontos, hogy te is segíts az igazság terjedésében, például azzal, hogy ezt a posztot Facebookon megosztod és bekövetsz minket Facebookon!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here