A 3600.hu helyi portál számolt be róla, hogy Molotov-koktéllal fenyegetőzött az egyik fideszes képviselő Ózdon, igazából azért mert nem válaszoltak a levelére.

Tóth Pál az ózdi Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője a szerdai testületi ülésen élő adásba fenyegette be a Városüzemeltetési Intézmény igazgató asszonyát, egy laza ki Molotov-koktéllal.

A képviselő sérelmezte, hogy egy korábbi levelére nem érkezett válasz az intézmény vezetőjétől és hozzászólásában felvillantott egy másik lehetséges megoldási utat, hogy Molotov-koktélt dob a hölgy irodájára.

Íme a videó részlet, amiben Molotov-koktéllal fenyegetőzik a kormánypárti képviselő:

Az egyébként az intézmény vezető válaszában nem nagyon örült neki, hogy igazából ez a két lehetősége van és szépen megkért  kérte a képviselőt, hogy egy mód van rá ne dobjon rá Molotov-koktél.

Majd kifejtette, hogy tudomása szerint telefonon kapott választ a műszaki vezetőtől, de őt kéréseivel még egyszer sem kereste a képviselő, a továbbiakban hasonló esetekben közvetlenül hozzá forduljon, azt már mi tesszük hozzá, hogy célszerűbb, mint Molotov-koktélt dobálni.
Igazából nem nagyon tudom, hogy Fideszékkel mi a fene történt, amióta az Európai Parlament kétharmaddal elfogadta az Orbán-kormány politikáját elítélő jelentést. De hát ki kell mondani, látszik, hogy nagyon megijedtek, hogy  elvesztik a hatalmukat.
Fellógatnak egy Ujhelyi Istvánt ábrázoló bábut az korábbi MSZP székháznál, fenyegetőznek. Nagy a baj.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here