Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Már a Fidesz migránsos propagandafilmjébe sem tudtak olyan képkockákat betenni, hogy bevándorlók lennének a kerítésnél- hívta fel erre a figyelmet a Sztárklikk tollforgatója.

Gyakorlatilag az EU lépéseinek köszönhetően a Magyarországot érintő Balkáni menekült útvonal megszűnt, leginkább ezt mutatja be, a kormány legújabb migránspropaganda filmje, pedig nem ez volt a céljuk.

„Magyarországot azért akarják elítélni, mert a magyar emberek úgy döntöttek, hogy a mi hazánk nem lesz bevándorlóország. Az Európai Parlament beváldorláspárti többsége, el akar hallgattatni minket, mert kerítéssel védjük hazánkat és Európát” – ezzel a mondattal  kezdődik az Orbán-kormány legújabb kampányfilmjében a fenyegető szöveg.

Az aláfestő zene félelmetes, drámai mértékben fokozza a feszültséget. A képi világot is úgy építették fel a videó készítői, hogy először megjelenik Magyarország védelmezőjének szerepében Orbán Viktor, majd a következő képkockákon már a sötét oldalt, Soros Györgyöt és Sargentini asszonyt láthatjuk.

A kampányfilm egy ponton azonban komoly bakit követek el a rendezők. Ugyanis a tizenötödik másodpercnél amikor a narrátor ahhoz a szöveghez ér, hogy „kerítéssel védjük hazánkat és Európát”, egyszerűen még a videó készítői sem tudtak bevágni olyan képkockákat, ami megmutatná az országunkat fenyegető bevándorló hadat.

Ennél a résznél látható egy helikopter, egy rendőrautó és két ásítozó rendőr. Viszont egy nyomorult migráns sincs a képen. Legalább montíroztak volna oda néhányat, mert így most nincs mitől megijedni. Így bárki azt gondolhatja, hogy ez csak egy mesterséges félelemkeltés…

Nem véletlen, hiszen az EU stratégiája 2017-ben az Orbáni rémisztgető politikával szemben az volt, hogy nem Magyarország, hanem Afrika határánál kell megállítani a bevándorolókat. Az EU politikának köszönhetően 2017-ben és 2018-ban kétharmaddal csökkent a bevándorlók száma.

A Fidesz kampány filmje most az egyszer bemutatta a valóságot: migráns már nincs a Magyar határnál, de migráns-propaganda az van.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here