Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Sajnos az oldal jelenleg nem érhető el. Igyekszünk minél előbb, változatlan formában újra elérhetővé tenni az Indexet, és továbbra is függetlenül tájékoztatni minden olvasónkat.- ez az üzenet fogadja délelőtt óta az index olvasóit.

A Népszabadság a bezárása előtt pont így tűnt el, sajnos nem lehet tudni Ma Magyarországon, hogy egy média bezártak vagy technikai gondok vannak.

Nem rég jelent meg, hogy a KDNP megyei elnökségi tagjának, a médiavállalkozó Oltyán Józsefnek a szava döntő lett az Indexet is magában foglaló cégcsoport üzleti ügyeiben – írja cégbírósági iratok alapján a g7.hu.

Oltyán Ziegler Gáborral, a CEMP értékesítési igazgatójával közösen vette meg Spéder Zoltán médiaportfólióját, és ők szerezték meg az Index részvényeit birtokló alapítványt alapító céget, a Nanga Parbat Zrt-t is. A Nanga parbat azért fontos, mert ezen keresztül adott esetben változásokat lehet elérni az Indexet felügyelő Magyar Fejlődésért Alapítvány kuratóriumában. A kuratóriumban jelenleg Bodolai László ügyvéd ül, akit az indexes függetlenség zálogának tartanak.

Ettől függetlenül, a felmerülő kétségekre válaszolva az Index létrehozott egy portált, a szabadindex.eu-t, amin egy „függetlenségmérő” látható, a szerkesztőség ezzel jelezné, ha esetleg érzésük szerint veszélybe kerülne függetlenségük. Ezen az oldalon a mutató jelenleg a „független” mezőben áll.

A Blikk szerint egyenlőre inkább  valamilyen technikai hibára gyanakodnak és  nem Népszabadság szindrómára.

UPDATE:

Mostanra már kiderült a leállás oka. Ez nem volt több, mint egy Média hack és olvasó hack, amellyel az index magyarázza, hogy ők tényleg most már nagyon függetlenek ja és elkezdtek pénzt lejmolni, hogy azok is maradjanak…

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here