A 24.hu szúrta ki, hogy Angela Merkel a nyilvános konferencián kőkemény és a számok tükrében jogos kritikát fogalmazott meg Orbán Viktor migrációs politikájával kapcsolatosan. 

A német kancellár szerint Orbán Viktor későn reagált a menekült hullámra, nem készült el Magyarország határainak védelme időben a menekültek érkezésére nem készült fel a magyar határőrizet.

Orbán Viktor folyamatosan rámutat, hogy milyen jól védi a határt, amit egyébként helyesnek tartok, és soha nem is szólaltam fel a határvédelme ellen, hiszen schengeni külső határa van, de ez a határzár sajnos még nem készült el akkor, amikor a sok menekült érkezett

– kritizálta Angela Merkel Orbánt egy augsburgi rendezvényen. A német kancellár szerint már csak ezért is furcsa, hogy Orbán a németeket szapulja a bevándorlás ügyében.

Azt már mi tesszük hozzá, hogy 2015-ben amikor tudatosult Orbánban hogy baj van, nem az volt az első, hogy megerősítette a határörizetet, hanem teleragasztotta olyan plakátokkal az országot, amin ilyenek voltak magyarul, hogy “Nem veheted el a magyarok munkáját”

Merkelnek a statisztikai adatok függvényében is igaza lehet. A grafikonon jól látszik, hogy a menekült hullám 2013-ban kezdődik el. S Orbán csak rá két évre 2015-ben kezd el foglalkozni a problémával.

Pedig Orbán figyelmét több határ menti polgármester is felhívta, hogy növekszik a menekültek száma, mégis a magyar kormánynak kettő évébe került, hogy elkezdjen a kérdéssel foglalkozni.

Merkel azt is megjegyezte, hogy egy főre vetítve nem Németország, hanem Svédország és Ausztria fogadta be a legtöbb menekültet.

Köszönjük, hogyha megosztod, hogy mindenki pontosan lássa: Orbán csak a szokásos béna kacsa politikát csinálta valójában menekült ügyben is.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here