Ma bombaként robbant az a hír, hogy Szél Bernadett az LMP miniszterelnök-jelöltje és Szabó Szabolcs a párt egyik országgyűlési képviselője otthagyja az LMP-t.

Ennek kapcsán volt ma a politikusnő az ATV Egyenes Beszéd című műsorában ahol bejelentette,  hogy Sallai Róbert Benedekkel a bíróság előtt fog újra találkozni, ugyanis olyan állításokat fogalmazott meg róla, amik nem maradhatnak következmény nélkül.

Sallai Róbert Benedek bűncselekménnyel, egész pontosan hűtlen kezeléssel vádolta meg Szél Bernadettet- írják a pert már az ügyvédek, jegyezte meg az LMP-ből ma kilépő Szél Bernadett.

Öntsünk tiszta vizet a pohárba. Lehet egymással szórakozni, hogy milyen a haja mennyit költ a ruháira. Ezt egy közszereplőnek tűrni kell. Lehetnek politikai vitáink. Valaki azt mondja, hogy a koordináció nem jó, én meg azt mondom fontos és szükség van rá. Ezt meg lehet vitatni. -mondta Szél

Azt is hozzá tette, de hogy a másikat bűncselekménnyel vádolni egy párton belül, maradjunk annyiban, hogy minimum furcsa dolog. Ilyet nem lehet büntetlenül csinálni!

Nem ez az első botrányos esett Sallai Róbert Benedek körül, ő volt az a politikus, akinek a vitája Hadházy Ákossal tettlegességig fajult.

Emiatt fel is függesztették a tagságát, ám az LMP etikai bizottsága a pártárssal verekedést bocsánatos bűnnek látta, így visszavették a pártba. Később ez a bizottság tiltotta el Szél Bernadettet is.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Mond el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here