Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ujhelyi István az MSZP Európai Parlamenti képviselője, felszólalt a magyar parlamentben a Sargentini-jelentés vitája kapcsán.

Sem Orbán Viktor, sem Kövér László, sem Kocsis Máté nem jelent meg a parlamentben a Sargentini – jelentés kapcsán a Fidesz által összehívott parlamenti vitanapon.

Ujhelyi elmondta, hogy azért nincsenek jelen a Fidesz vezetők, mert a szemembe nem merik belemondani, pedig Kocsis még hétfőn itt hazaárulózott engem.

Majd elmondta, hogy az 1956-os forradalom leverése után Kéthly Anna, a forradalmi kormány államminisztere  Brüsszelbe ment az ENSZ közgyűléséhez és tanúskodott a magyarországi helyzetről, akkor is elfogadtak  egy dokumentumot. S tudják mit mondtak, az akkori diktatúra vezetői? Azt, hogy hazaáruló. Na ez az, amit önök eltanultak tőlük.

Majd Ujhelyi felolvasta azt, amivel 2009-ben a Fidesz kampányolt az Európai Parlamenti választásokon:

„Sokszor kerültünk abba a helyzetbe, hogy magyar polgárok érdekeit éppen Brüsszel képviselte a magyar kormánnyal szemben.  Jogkövető, hiteles tagállammá kell végre válnunk törekvéseinket az Unió alapelveihez kell igazítanunk. A magyar demokráciának jelen állapotában óriási szüksége van a kontrollra arra, hogy akár számon is lehessen rajta kérni a demokratikus normák követését az Európai Unióból (…) fontos, hogy a magyar kormány megértse, nem lehet mindig Brüsszelre mutogatni, az Unió Mi magunk vagyunk. Az uniós intézmények döntései nem külső diktátumok, hanem azokban Mi is részt veszünk”

Igaz beszéd amit felolvastam? Nem Soros György programja, hanem amit felolvastam az a Fidesz 2009-es programjából idézet. Na most tessék óbégatni!-riposztozott az MSZP-s képviselő.

Ujhelyi beszéde legvégén felsorolta, hogy milyen neonáci pártok támogatták Orbán politikáját az Unióban, az egyik párt egy író megölésének vádjába keveredett a hazájában.

Érdemes végig nézni a teljes beszédet, nem minden nap mondják így meg a Fidesznek! Persze gondolom mondanom sem kell, hogy Ujhelyi beszédét nem merik leadni a propaganda TV-k ezért arra kérünk, hogy oszd meg, hogy mindenki lássa mi az igaz beszéd!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here