Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Azt hiszem az MSZP kiadta a világ leglényegretörőbb közleményét arra a hírre reagálva, meghalt egy beteg, amiatt a bénázás miatt, amit a kormányzat Székely László szívsebész kirúgása kapcsán művelt.

 

A sebészt kirúgták, a betege meghalt

Gyilkosok!

MSZP

– reagálta a fenti sorokat a legnagyobb baloldali párt arra a hírre ami ma végig sőpört a magyar sajtón, miszerint meghalt az Országos Kardiológia Intézetből elbocsátott szívsebész, Székely László egyik műtétre váró betege, írta meg a Népszava.

Az MSZP kisvideóban is nyomatékosítja a kialakult helyzetett

A Népszava információi szerint a betegnek speciális, egyedi gyártású érimplantátumra volt szüksége. Orvosa elindította az eszköz legyártásához és beültetéséhez előírt engedélyezési folyamatot, de mire a papírok szeptemberre megérkeztek, Székely elbocsátása már zajlott. Emiatt a beteg műtéti előjegyzése sem történhetett meg.

Már korábban is lehetett sejteni, hogy a kormány béna kacsa hozzá állása az egészségügyhöz ember életekbe kerül, de ennyire kimutatható, világos összefüggés még nem volt egy haláleset és egy kormányzati bénázás között. Persze ebben a legszomorúbb, hogy a Fidesznek még csak programja sincs, hogy mit kezdjen a kórházakkal.

Nyilván az estről nem számol be a Fidesz-média ezért arra kérünk, hogy oszd meg, hogy más is lássa: ember életekbe kerül a Fidesz bénázása az egészségügy területén.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here