Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP gondatlanságból elkövetett emberölés miatt feljelentést tett a kardiológiai intézetből elbocsátott szívsebész betegének halála miatt és az egészségügyért felelős Kásler Miklós miniszternek a lemondását követeli – közölte az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese pénteken Budapesten.

Bangóné Borbély Ildikó az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) Akadémiai utcai székhelye előtt tartott sajtótájékoztatón azt mondta, Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere ismét bebizonyította az alkalmatlanságát akkor, amikor képes volt kirúgni egy pótolhatatlan szakembert az intézetből. Ennek most tragédia a végeredménye: a miniszter döntése egy ember életébe került – hangsúlyozta.

Az MSZP politikusa kifejtette, nem lehet miniszter az, akinek az alkalmatlansága miatt egy ember meghalt, de gyanúsított és vádlott még lehet belőle.

Arról is tájékoztatott, hogy a nap folyamán feljelentést tett Polt Péter legfőbb ügyésznél, gondatlanságból elkövetett emberölés alapos gyanúja miatt,  bizonyíték van rá, hogy ők a vétkesek.

A Fidesz-kormány károkozása a betegellátásban bizalmatlan, rettegő betegekben és hozzátartozókban, menekülő munkaerőben, tönkrement egészségekben, gondatlanságból és hanyagságból kioltott életekben mérhető. Csak a Honvéd Kórház sürgősségi osztályán 25 százalékkal nőt az elhalálozások száma- sokkolta a nyilvánosságot a politikusnő az ismertetett tényadattal.

Felszólította a kormányt, hogy ideje lenne abbahagyni a hazudozást és végre el kellene kezdeni kormányozni!

Nem érzi-e Orbán Viktor úgy, hogy felelősséggel tartozik a lakosság iránt,  az egészségügy helyzete miatt és azonnal döntést kellene hoznia és azonnal Kásler Miklósnak mennie kellene?- szegezte a kérdést a miniszterelnöknek Bangóné

Majd hosszasan sorolta, hogy milyen botrányos események történtek az egészségügyben Kásler miniszterség alatt, majd az ismertetés végén felszólította a minisztert elég határozottan távozásra: „Kásler Miklós, takarodj!”

Egyébként azt már mi tesszük hozzá hogy, itt volt az ideje a miniszter távozását követelni, oszd meg, ha szerinted is mennie kell az egészségügyért is felelős miniszternek!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here