Először el sem hittem, hogy ez Magyarországon van. De igen. Korábban Románia volt híres az elképesztően durva útjairól, de úgy látszik, nekünk is sikerült ebbe az elit klubba bekerülni. 

Tavaly ősszel a sajtóban hatalmas botrányt kavart, hogy Mészáros Lőrinc, a fideszes nagyúr helikopterrel jár a Békés megyében található bélmegyeri vadászkastélyába… mert rosszak az utak.

Arról akkor pontos képet nem sikerült kapnunk, hogy pontosan mennyire is tarthatatlan a közúti helyzet Békés megyében.

Most azonban előkerült  ez a videó Facebookon, amin egy helyi járat  a Gyulához tartozó Gyulavári és Dénesmajor között megpróbál 5 km/h  sebességgel tengelytörés nélkül közlekedni.

Most nagy port kavart  Orbán repülőzése, kiderült hogy luxus magán repülővel jár focimeccset nézni. Majd a parlamentben, amikor számonkérték, hogy ezt még is hogy nagyképűen azt vágta oda: 30 éve így közlekedem.

Nos Viktor a békésiek meg azt üzenik, hogy Ők is így közlekednek 30 éve, tudod ez itt a baj

Maradjunk annyiban, hogy ez még a legjámborabb embernél is kiveri a biztosítékot: Mészáros Lőrinc helikopterrel repülget vadászgatni Békésbe, miközben ilyenek az utak a megyébe. Orbán meg nem törődik azzal, hogy milyen évtizedes tarthatatlan állapotok vannak itt. Hát elmentek Ti a…

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here