Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Hír Hugó rendszeresen számolt be arról a diplomáciai botrányról, melyet az ukrán médiában csak „útlevélbotrányként” emlegetnek, s melynek az lett a vége, hogy kitiltották az országból a beregszászi magyar konzult. 

Kb 2 hete robbant az ukrán médiában a bomba egy rejtett kamerás videofelvétel nyomán, amelyen az volt látható, hogy a beregszászi magyar konzulátuson ukrán állampolgárok magyar állampolgársági esküt tesznek.

Az ügyből azért lett hatalmas botrány, mert az ukrán alkotmány tiltja a kettős állampolgárságot, bár ezzel a magyar álláspont ellentétes.  Az ügy vége az lett, hogy most csütörtökön Ukrajna kiutasította az ország területéről a beregszászi magyar konzult.

Minek neked ellenség, amikor vannak kiváló barátai a Mi Viktorunknak, ugyanis az orosz állami propaganda mindent megtesz, hogy a helyzet véletlenül se alakuljon ne furcsán.

Az Átlátszó szúrta ki, hogy a Rosszija-1 tévécsatornán bemutatott egy infografikát, mely alapján Románia, Lengyelország és Magyarország már gyakorlatilag le is rohanták Ukrajnát és az  orosz hírháttér műsor már  arról értekezett, hogyan osztották fel maguk között Nyugat-Ukrajnát európai uniós szomszédai.

Az orosz hírműsor úgy értelmezi az útlevélbotrányt, „mióta a huszadik század elején Kárpátalja egy ideig Magyarországhoz tartozott, Budapest vissza akarja szerezni a felügyeletet a terület felett” Kijev különcködése máris az ország széteséséhez vezetett.

Az infografikás bejátszó után szakértők elmagyarázzák, hogy Ukrajnának addig volt, jó míg Oroszországgal volt erős szövetségeben, hogy nyugathoz akar tartozni ennek mi lett a vége…

Persze nem csak Magyarország tenné rá a kezét Ukrajan bizonyos részeire az orosz műsor szerint, hanem „A déli részek sem teljesen történetileg ukránok”, a „lengyelek pedig rajta tartják a szemüket az ukrán Galícián”. Az orosz műsor ezután egy grafikán azt sugallta, hogy Románia, Lengyelország és Magyarország már el is foglalta Nyugat-Ukrajna egy részét, épp csak egy kis rész maradt szabadon Kijev körül.

Nyilván ezek az orosz híradások sokat segítenek abban, hogy Magyarország és Ukrajna között békésen rendeződjön a viszony. Hát ki segítene a bajban, ha nem Putyin, ugye Viktor?

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here