Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az a bénázás és szerencsétlenkedés amit a Fidesz kormány művel az egészségügyben, már a fideszeseket is végletesen taszítja. Oly annyira, hogy oda a híres Fidesz-fegyelem, a párt egyik politikusa nyílt levélben kritizálja a a miniszter döntését. 

Tiffán Zsolt a Fidesz Baranya megyei politikusa, egykori országgyűlési képviselő és 2016-ig az Orbán-kormány miniszteri biztosa finoman szólva is kiakadt azon az egészségügyről szóló híren, ami az elmúlt napokban a nyilvánosság kedélyeit borzolja.

Mint ismeretes szeptember elején Kásler Miklós, az egészségügyért is felelős miniszter szeptember elején kirúgta a kardiológiai intézetből Székely Lászlót, országosan elismert szívsebészt. A bomba azután robbant, amikor kiderült, hogy a kirúgással összefüggésbe hozhatóan meghalt egy beteg. Majd a miniszter a balhét Székelyre akarta tolni egy hazugsággal, de kiszivárgott hogy a miniszter finoman szólva sem mondott igazat.

Tiffán ez ügyben szólalt meg és adta közre Facebookon az alábbi nyílt levelet, íme:

Elhatároztam,hogy soha többé nem megyek vissza a Facebookra. Szerintem a Facebook az emberiség elhülyülésének tárhelye.

Most viszont nem tudok szó nélkül elmenni amellett, amit Dr. Székely László Professzor Úrral művelnek.

Miután kiderült,hogy visszafordíthatatlan pericarditis-em(szívburok-gyulladás) van, Nagyjóuram, Dr. Tomcsányi János Professzor Úr (áldassék a neve!) műtétre utalt Székely Professzor Úrhoz.

A műtét előtti este a prof.(Dr. Székely László), behívott az irodájába, és elmondta, milyen operáció vár rám. Nem okoskodott, hanem pontosan elmondta, hogy egy nagyon nehéz műtét lesz ez, amit nem biztos, hogy túlélek.

Persze, akkor egy világ omlott össze bennem, de mégis bizakodóvá váltam, mondván csakazértis megmutatom, hogy túlélem! Az, hogy a műtétig eljutottam, nagyon nagy részt köszönhető Dr. Zeitvogel Teréznek, angyali háziorvosomnak és Dr. Péter Ivánnak, a harkányi kórház talpig úriember igazgatójának!

Az operációra való lelki felkészülés maga volt a csoda, de ez nem tartozik senkire… Aztán begurítottak a “szervízbe”…

Az utolsó, amit láttam, az aneszteziológus(nem biztos,hogy jól írom) prof volt, kinek kedvessége előtte, és utána magával ragadott. De felébredtem! A morfium sokat használt. Happy volt minden. 2 napra tervezték az ottani ellátásomat,de 11 nap lett belőle(mármint az intenzíven).

Az utolsó nap választhattam nővért és én a Mini Évit választottam, és ő,mindezt megköszönve(többek között)a földön aludt, hogy hozzám közel legyen. A mai napig könnybe lábad a szemem ettől.

Túléltem, itt vagyok,meggyógyultam. Hálás szívvel gondolok a rehabilitációt végző,a füredi szívkórházat vezető Prof. Dr. Veress Gábor Úrra,vagy a gyógyulásomat csendben,de tisztességgel figyelemmel kísérő Masszi Főorvos Úrra.

Prof. Dr. Székely László egy osztályt vezet. Neki köszönhetem az életemet! Az irányítása alatt dolgozó, vagy az Irgalmasrendi Kórházban,akár a füredi szívkórházban dolgozók előtt megemelem a kalapomat! Ők Angyalok! Én pedig ÉLEK!!!

Amikor az intenzíven töltött utolsó napomon a konzílium azt mondta, hogy hordjak mellkasszorítót, ez a drága ember(Prof. Dr. Székely László) azt mondta,”minek?, hadd vegyen levegőt”! És barátom(ha szabad), a varrást nem egy tisztességes medika, hanem Ő,saját maga szedte ki.

Olyan mérhetetlen emberiség van benne,amit csak a NAGYOK esetében látok. Emberként szólt hozzám, ahogy azt Prof. Dr. Tomcsányi János is megtette!!! Az én szívem meggyógyult! De nem viseli el, ha Prof. Dr. Székely Lászlót bántják..

Oszd meg, hogy mindenki lássa, hogy már a Fideszesek sem maradnak csendbe azt az ámokfutást és bénázást látva, amit a Fidesz művel.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here