Bedörrent most hétfőn is a parlament és Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP parlamenti képviselője interpellálta a kormányt. Természetesen a magyar egészségügy helyzete volt a téma.

Bangóné nem hagyta szó nélkül, hogy a kirúgott Székely László szívsebész egyik betege meghalt. Mint, mondta azaz 55 éves beteg ember naponta telefonált, naponta könyörgött az életéért, naponta érdeklődött mikor fogják megműteni.

A videónak hangja is van, melyet a jobb alsó sarokban tudsz felhúzni!

Majd hosszason sorolta, a mennyezetből hulló patkányokat, a Honvéd kórház gyalázatos helyzetét, Ajkát, ahol felmondtak az orvosok és a nővérek.

Bangóné azt is elmondta, hogy most már 9 év kormányzás után nem mondhatják, hogy az MSZP tehet az egészségügy helyzetéről, hiszen a Fidesz kormány nem is csinált semmit, hogy javuljon a helyzet.

A képviselő ismertette azt a magyar egészségügyről szóló tanulmányt is, melyben az szerepel, hogy olyan a magyar egészségügy mint, az orosz rulett: akinek szerencséje van az meggyógyul.

Majd az MSZP-s képviselő így zárta a beszédét, felszólítom, nem is, könyörgöm most már, hogy csináljanak valamit az egészségüggyel.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here