Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezekben a percekben ért véget Orbán Viktor és Erdoğan török elnök közös sajtó tájékoztatója Budapesten

A Magyar Televízió tett fel a török elnöknek egy kérdést, hogy hány migráns van Törökországban és ha nem lenne az Európai Uniós támogatás, akkor kell e tartani, hogy Magyarország felé migránsok jönnek Törökországból.

(Mint ismeretes nem Orbán kerítése, hanem az EU- török megállapodásnak köszönhető, hogy megállt a migrációs hullám, hiszen nem engedi ki Törökország a migránsokat Európa irányába)

A kérdésre Erdogan török elnök elmondta, hogy összesen 4 millió menekült van Törökországban. Ebből megközelítőleg 3,5 millió szír menekült és nagyságrendileg félmillió iraki menekült él Törökország területén.

Továbbá Afganisztán és Pakisztán területéről is érkeznek menekültek, akiket közülük elfogunk, azokat visszaküldjük Afganisztánba és Pakisztánba, majd hangsúlyozta, hogy megfelelő körülmények között, de visszaküldjük őket.

Az EU-s török megállapodással kapcsolatos kérdésre adott válaszával a török elnök egy kicsit borsot tört Orbán alá. Ugyan is válaszában óvatosan jelezte, hogy Törökország állította meg a migrációt: „ha Törökország kinyitná a kapuit (Európa irányába) egészen más kép tárulna elénk,” mint említettem 3,5 millió szír menekült és nagyságrendileg félmillió iraki menekült él Törökország területén- szögezte le a török elnök.

Aki elmondta, hogy mindent megtesznek, hogy ezeket a menekülteket normális körülmények között vendégül lássák, majd azt is kifejtette, hogy most már 360 ezer szír állampolgárt biztonságosan visszaköltöztettek Szíriába.

Az már mi tesszük hozzá, hogy Erdogan elnök biztos nem hallott még Orbán csodás tetteiről, hogy Magyarország védi Európát és Orbán állította meg a migrációt, mert akkor nem mondana ilyeneket.

Köszönjük, ha megosztod, hogy más is lássa: nem Orbán kerítése, hanem az EU migrációs politikája állította meg a migránsokat.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here