Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP szövetségese a Párbeszéd ma egy szembesítő akciót szervezet a parlament elé, bemutatták, hogy pontosan kik is azok, akik  haverkodnak Orbán Viktorral.

Ma látogatott hazánkba Orbán Viktor illiberális haverja a török elnök. Az ellenzéki is felkészült a méltó fogadtatásra, egy akcióval tiltakozott a Párbeszéd: a párt politikusai egy molinót lógattak ki a Parlament épületéből, melyen Putyin, Erdogan és Orbán fényképe volt látható, illetve egy ‘Diktátorok’ felirat.

Az MSZP- Párbeszéd frakció szövetség politikusa, Szabó Tímea az épület előtt elmondta, hogy Erdogan látogatásával Orbán Viktor folytatja azt az utat, amin európai demokratikus országok vezetői helyett olyan diktátorokat fogad, mint Vlagyimir Putyin vagy Recep Tayyip Erdoğan.

Olyan állami vezetőket, akiknek nem az országuk szabadsága a fontos, nem az emberek jóléte a fontos, hanem az, hogy eszközöket nem ismerve bebetonozzák a hatalmukat és elnyomó rendszereket építsenek ki.

Szabó Tímea azt is elmondja, hogy Erdogán 2016-os hatalomra kerülése óta, 160 ezer ellenzéki aktivistát zártak börtönbe vagy rúgtak ki az állásából,  130 ellenzéki médiumot zártak be. Az Erdogán adminisztráció tartott egy olyan népszavazást, ahol lehet tudni, hogy 2,5 millió szavazatot csaltak el annak érdekében, hogy a török elnököt bebetonozzák a hatalmába az öröké valóságig.

Téged kedves olvasó arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy más is lássa: Orbánt csak azok veszik komolyan, akik a népüket sanyargatják!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here