Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Amíg Orbán a parlamentben azzal kérked, ha felelősségre vonják magán repülőzése kapcsán, hogy Ő már 30 éve így jár meccsre, Baranya megyében a hétvégén igen csak feszült helyzet alakult ki, ugyanis az emberek nem fértek fel a vonatra. Az Index arról is beszámolt, hogy kutyás rendőrök érkeztek a helyszínre.

Orbán Viktorral ellentétben a magyar emberek 99,9 százaléka nem ausztriai magánrepülővel szokott kikapcsolódni járni. Pechükre vonattal mentek a villányi borfesztiválra azonban a haza útjuk finoman szólva is kalandosra sikerült, ugyanis nem fértek fel a vonatra.

Tumultuózus jelenetek zajlottak szombaton éjszaka a villányi vasútállomáson, írta az indexnek az egyik olvasó. A megyében most hétvégén rendezték a vörösborfesztivált, emiatt az onnan Pécsre este tízkor induló vonatra a megszokottnál sokkal többen szerettek volna felszállni.

Bár természetesen a MÁV előzetesen azt közölte, hogy felkészültek a várható forgalomnövekedésre, a szerelvények számán azonban a fesztiválozók nem érezték a felkészültséget: az este 10-kor Pécsre induló vonaton ugyanis nem volt annyi hely, ahányan utaztak volna. „A Villány-Pécs vonat 3 db piroska vagonból állt, amire nagyon nem fértek fel az emberek. Nagyon nem” – írta az index olvasója.

A vonatállomáson a feszültség egyre nőt, mivel normál menetrend szerint ez az utolsó vonat Villányról Pécsre, és bár a fesztivál miatt most éjfél után tíz perccel indult még egy, akik ezt nem tudták, azt hihették, hogy ha ezzel nem tudnak hazajutni, akkor hajnalig Villányban ragadnak.

A probléma mértékét jól mutatja, hogy a helyszínre kutyás rendőrök érkeztek, akik segítettek a MÁV-osoknak leszedni az embereket, mert így nem tudott elindulni a szerelvén. A MÁV cáfolja, hogy ők hívták volna ki a rendőröket, ők maguktól jöttek, mert a rendezvényt biztosították, mégis az ott tartózkodó utasokban  az az érzet alakult ki, hogy a MÁV-osok „kutyás rendőröket hívtak, hogy a lépcsőkről szedjék le a felesleges tömeget, és elindulhasson a szerelvény.”

A MÁV híresen jó „rugalmasságát” az mutatja, hogy a  helyzetet  félórás várakozás után úgy sikerült megoldani, hogy  „találtak meg egy piroskát (ami mellesleg végig az állomáson volt, csak már aludni küldték), amit a tömeg felháborodása miatt végül sikerült hozzárakni a többihez”.

Bezzeg ha hallgattak volna a Fideszre, aki normális állami közlekedést ugyan nem tud szervezni, de bölcs mondattokkal tudja mentegetni a magánrepülőző Fidesz vezetőket, hogy egyáltalán nem luxus egy 4,5 milliós repülős magánút, akkor nem kerültek volna a villányi fesztiválozók sem ilyen helyzetbe. Látjátok bölcs miniszterelnök tudja, hogy mi a magyar valóság, így eszébe sem jut vonatra szállni!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here