Molnár Zsolt, az MSZP budapesti elnöke  szerint több alkalmas politikus is van erre a posztra a baloldalon. A Hír TV-nek adott telefonos interjúban ezek közül többet meg is nevezett.

Jó eséllyel indul a szocialisták színeiben a főpolgármesteri székért Horváth Csaba – mondta a Hír TV-nek a párt budapesti elnöke. Molnár Zsolt hozzátette: azt, hogy végül ki lesz a baloldal fővárosi polgármester-jelöltje, egy előválasztáson döntik majd el, amit még ebben az évben szeretnének megtartani.

„Horváth Csabának jó esélye van arra, hogy az előválasztáson elinduljon a szocialista párt jelöltjeként, azonban ilyen irányú döntés még nem született, zajlanak a belső egyeztetések, arra törekszünk, hogy még idén lezárul ez a folyamat.

Több alkalmas szereplő van: természetesen Tóth József angyalföldi polgármestertől Gajda Péter kispesti polgármesteren át Tüttő Katáig. Természetesen Zugló polgármestere, Karácsony Gergely is ezek közé tartozik a Párbeszéd részéről.

Ezért mondjuk azt, hogy az a fontos, hogy ne belső politikai egyeztetéseken, hanem a választók bizalmából legyen főpolgármester-jelölt” – fejtette ki Molnár Zsolt, az MSZP budapesti elnöke.

Több hírportál is már beszámolt róla, hogy az MSZP a most hétvégi választmányi ülésén döntött arról, hogy megkezdi a felkészülést az 2019-es választások kampányára.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here