A most előkerült videó nem új, vélhetőleg 2014-ben készült egy lakossági fórumon, melyre a Hír TV riportere is ellátogatott.

Ez a videó remekül segít felidézni, hogy pontosan milyen is volt az a Hír TV mely a G-nap előtt hűen kiszolgálta a Fideszt és melyet pár hónap óta újra építenek.

 

Mert hogy a Fidesz világában a média nem a tájékoztatás és a szólásszabadság eszköze, hanem a lejáratás, a bemocskolás, a karakterrombolás és hazugságok terjesztésének intézményesülése.

Ez a videó jól mutatja, hogy a Fidesz média propagandistáinak a tollát nem az igazság keresése, nem a tények bemutatása vezérli, hanem sokkal inkább az, hogy besározzanak valakit, az sem baj ha hazugságokkal.

Persze amikor a propagandista a tényekkel találkozik beég. Csak a gond az, hogy ezt nem adják le, nem kerül műsorba. Elhallgatják az ellenzéknek kedvezőt tényeket és felnagyítják a Fidesznek kedvező hazugságot.

Meg kell mutatni, fel kell hívni a figyelmet, hogy így működik a Fidesz-propaganda gyára. Hazugság hazugság hátán.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here