Komoly fricskának is felérő ajándékot hoztak Erdogánék Orbán Viktornak, minden jel szerint, megszagolhatták, hogy bajban van a magyar egészségügy.

A Sztárklikk szúrta ki az egyik MTI közleményben, hogy Erdogan felesége orvosi műszert hozott nekünk ajándékba. A török diktátor és felesége figyelmességéhez nem férhet kétség, bizonyára jó helye lesz a Semmelweis Egyetem ortopédiai klinikáján az elektromiográfnak.

Hivatalosan a  Török Együttműködési és Koordinációs Ügynökség ajándékozta az orvosi műszert a Semmelweis Egyetem ortopédiai klinikájának Recep Tayyip Erdogan török elnök budapesti látogatása alkalmából, de az ajándékozáson jelen volt a vezető felesége, Emine Erdogan.

Mint írták, az elektromiográf (EMG) a mozgató idegsejt, érző és mozgató idegrostok, az idegizom áttevődés, valamint az izom vizsgálatára alkalmas, a működő izomban keletkező elektromos impulzusok regisztrálására szolgáló készülék.

Úgy látszik, a magyar egészségügy tényleg világhírű, azaz világszerte ismert, mennyire rossz helyzetben van. Mi mással lehetne magyarázni ezt a kedves kis meglepetést?

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here