Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezekben a percekben ért véget Orbán Viktor és Tarlós István közös sajtótájékoztatója. Azontúl, hogy bejelentették, hogy Tarlós lesz a Fidesz- KDNP főpolgármester-jelöltje a 2019-es önkormányzati választáson, kvázi bejelentették azt is, hogy Budapestet Tarlósostul gyámság alá helyezik. Nem véletlenül vágott Tarlós olyan fejeket a sajt tájékoztató alatt, mint aki savanyú cukorba harapott.

Ma találkozott a városházán Tarlós István és Orbán Viktor, hogy pontot tegyenek annak a lebegtetésnek a végére, hogy ki lesz a Fidesz főpolgármester-jelöltje: Tarlós István.

De ezen túl bejelentettek egy kormány- főváros megállapodási csomagot, ami nem más mint kvázi Budapest és Tarlós Orbán Viktor általi gyámság alá helyezése.

Ugyanis Orbán Viktor ismertette, hogy a megállapodásuk értelmében a mai napon létrehozzák a Budapesti Fejlesztési Tanácsot – s most figyelj- melyet közösen Orbán Viktor és Tarlós István fog vezetni.

Magyarul a budapesti fejlesztésekről ezután nem dönthet egyedül Tarlós István és a fővárosi közgyűlés. Ez annak fényében külön elgondolkoztató, hogy Orbán mit keres Budapesten, ugyanis a 2018-as választásokon a Fidesz kétharmados vereséget szenvedett a fővárosban.

A helyzetet jól jelzi, hogy Tarlós a sajtótájékoztatón a Budapesti Fejlesztési Tanácsra szó szerint ezt mondta: „a fővárosnak érdemi beleszólása lesz Budapest fejlesztésébe.”

Tehát, amiről eddig önállóan Budapest döntött, na abból már csak beleszólás marad.

Tarlós el is szólta magát a sajtótájékoztatón kvázi elismerte, hogy tényleg szó volt arról, hogy eltörlik a közvetlen főpolgármester választást. Így fogalmazott, hogy sikerült megőrizni a közvetlen főpolgármester választást, amit a  megállapodás is tartalmazni fog.

Tehát végeredményét tekintve Orbán Viktor ma kivette a hatalmat a főpolgármester kezéből és ezzel gyámság alá helyezte a fővárost. Nem véletlenül vágott Tarlós olyan fejeket a sajtótájékoztató alatt, mint aki savanyú cukorba harapott.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here