Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kálmán Olga újra mikrofont ragadott és egy igazi botrányinterjút készített. Megszólaltatta a kirúgott szívsebész meghalt betegének hozzátartozóit.

Az interjút Kálmán Olga Facebookon tette közre, az is kiderült, hogy szeptember 3.-ára a Gottsegen György Országos kardiológiai Intézetben már betervezték annak a férfinak a műtétjét, aki végül nem élte meg a beavatkozást.

A riporternőnek elárulták, hogy utoljára augusztus 28.-án volt a család az intézetben, hogy az azóta kirúgott Székely Lászlóval a műtét részleteiről beszéljen.

Intézet, szakértők, szívsebész egymásnak üzen a nyilvánosság előtt. De pontosan mi történt azzal a férfival, aki végül meghalt mielőtt megműthették volna? Az 55 éves férfi felesége és lánya mondja el a történetet!

Kiderült, hogy a férfi életveszélyes állapotban volt és sürgősen meg kellet volna operálni, szeptember 3-án azért nem történt meg a beavatkozás mert nem készült el időre az implantátum, ekkor ellohasztatták a műtét.

A feleség elárulta, hogy 40 percen keresztül próbálták a férjét újraéleszteni, s a halála után semelyik intézmény se kereste meg őket, hogy részvétüket fejezzék ki.

Székely László, a kirúgott szívsebész is megszólalt már korábban az ügyben, ő azt mesélte el, hogy a betegek hívásait a volt titkárnője fogadja, úgy tudja, meghallgatja őket, türelmet kér, és az új osztályvezetőhöz irányítja őket. „Nem tudom, hogyan csinálja, a szememben ő egy hős. Az a beteg, aki meghalt a napokban, többször is telefonált, hogy mi lesz vele, mikor jöhet.” -mondta el az orvos.

Kálmán Olga riportját nem adja le a propaganda média, ezért arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy minél többen láthassák!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here