Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ahogy a Hír Hugó beszámolt róla, tegnap tért vissza Kálmán Olga Facebookon egy igazi botrányinterjúval, a kardiológiai intézetből kirúgott Székely László szívsebész elhunyt betegének hozzátartozójával készített egy megrázó beszélgetést.

Nem kellett sokat várnunk, hogy a kiváló műsorvezetőnő újabb  megdöbbentő részleteket tárjon fel a kirúgott orvos betegének halála kapcsán. Most a család ügyvédét szólaltatta meg.

Dr. Ábrahám László ügyvéd elmondta, hogy Székely László kirúgása után átadta a beteget a helyettesének, aki értesítette a kórház vezetését és nekik kellett volna rendelkezni arról, hogy hogyan tovább.

Ha eltudták volna látni ezt a műtétet, akkor el kellett volna látni, ha nem akkor továbbítani kellett volna olyan intézménybe, ahol meg tudták volna operálni- mondta az ügyvéd

Az igazán megdöbbentő részlet most következik, a betegnek egy speciális eszközt kellett volna beültetni, aminek az elkészítését Székely rendelte meg.

Az ügyvéd elárulta, hogy kiderült, hogy az eszköz igazából elkészült, csak arra várt a forgalmazó, hogy kapjon engedélyt a kórház vezetésétől, hogy ezt leszállítsa.

Kálmán Olga azon kérdésére, hogy igaz lehet-e hogy a kórház nem értesült Székelytől a betegről, az ügyvéd egyértelműen cáfol: dokumentum van a kezében, hogy egy másik orvos rendelkezik a műtét szükségességéről és a betegnek már konkrét időpontja volt.

Azt a vizsgálatot, amit az egészségügyi minisztérium rendelt el az ügyben az ügyvéd a következő szavakkal illeti: „ez a vizsgálat, azt hiszem, nevetséges lenne minden jogállamban”.

Kálmán Olga egy lírást is mellékelt a riporthoz, mint  írja „Nem tisztem ítéletet mondani arról, hogy szakmailag ki, mikor mit cselekedett helyesen vagy helytelenül. Én változatlanul csak azt kérdezem: MIÉRT???”

Miért halt meg az az 55 éves szívbeteg férfi, aki májusban fordult orvoshoz a panaszaival, július utolsó napján jutott be a kardiológiai intézetbe, szeptember 3-án már majdnem volt egy műtétje, amit elhalasztottak október első napjaira. Október 4-én meghalt. Nem érdekel, hogy melyik állami intézmény vizsgálata kit tart hibásnak, amikor leírja, hogy ezt az embert 24-48 órán belül meg kellett volna műteni.

De ha már egyszer leírja, akkor kérdem én: mi történt a magyar egészségügyben egy életveszélyes állapotban lévő férfivel MÁJUSTÓL OKTÓBERIG?

Kálmán Olga riportját nem adja le a propaganda média, ezért arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy minél többen láthassák!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here