Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A 444. hu számolt be arról, hogy  kirúgták a Nemzeti Sport legendás újságíró-publicistáját, Sinkovics Gábort. A Nemzeti Sport a Fideszhez közeli vállalkozó Mészáros Lőrinc tulajdona.

 

A 444 egy olvasója írta meg, két független forrás pedig megerősítette a portálnak, hogy a héten kirúgták a Nemzeti Sport legendás újságíró-publicistáját, Sinkovics Gábort.

Az ominózus részt itt nézheti meg.

Az ügy pikantériája, hogy Havas Henrik kb 2 hete volt a vendége a mostanában vloggerként mutatkozó Vona Gábor youtube csatornájának, ahol az egykori TV-s azt mondta, hogy ilyen mint ami most van az 50-es években se volt.

Majd elővett egy Nemzeti Sportot és felolvasott egy cikket a most kirúgott Sinkovics Gábortól, akit Havas Henrik jó újságírónak tart: “mit ő ír az jó, stílusa van, pontos mondatokat ír”-vélekedett róla Havas.

A Havas által felolvasott – egyébként egy Zsiborás nevű labdarúgóról szóló –  visszaemlékező cikkben Sinkovics azt írja, “elég volt az üres rendszerváltás előtti hazug pártpropagandából, hogy megmondják nekünk, hogy miként kell élnünk és gondolkodnunk, hogy bértollnokok tolják a képünkbe a hazugságot.”

Havas úgy véli, hogy ezt a gondolatmenetet Sinkovics azért írta meg, hogy a mai állapotokra is áthallásos legyen.

A 444.hu beszámolójából nem derül ki, hogy Sinkovics Gábort miért bocsájtották el a Nemzeti Sporttól, de nem lennénk meglepődve ha ezen kritikus cikke miatt… De azon se, hogy szimplán annyi is elég volt, hogy Havas jó újságírónak nevezete…

Ilyen azért már tényleg nincs!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here