Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ha Orbán Viktorékat kizárják az Európai Néppártból, akkor egy frakció „szívesen” lecsapna a Fideszre: az életéért küzdő Európai Konzervatívok és Reformerek formáció. Igaz Magyarországról már van tagjuk, a Bokros Lajos által vezetett MoMa.

Európai Konzervatívok és Reformerek képviselőcsoport egy ilyen eléggé szedett-vedett társaság, ugyanis ezt még a folyton különcködő brit konzervatívok gründolták maguknak össze. S bár a Toryk Orbánnal nem szívesen kerülnének egy frakcióba, de Nagy – Britannia jövőre elhagyja az EU-t, így ez a frakció konkrétan a megszűnés határára kerüleht.

Megszólalt a Népszavának Branislav Skripek  ennek a furcsa formációnak egy szlovák  elnökségi tagja, akik elmondta, hogy bár kritikával de befogadnák Orbánt.

A politikus szerint vannak ugyan kifejezetten negatív tendenciák a magyar politikában, de Európában az értékek harca folyik a kereszténység és a neoliberalizmus között, és ebből a szemszögből nézve nagyra tartja Orbán Viktor erőfeszítéseit.

Az olyan nagy hatalom, ami a magyar kormányfő kezében összpontosul, gyakran csábít arra, hogy azzal ne éljenek jól. Szlovákiában is ismert volt az a jelenség, hogy egyes üzletemberek, hogy, hogy nem sokkal sikeresebben üzleteltek az állammal mint mások.

Fenntartva a kritikáját, hogy ez helytelen, Skripek úgy véli, hogy a kelet-közép-európai EU-tagállamok lakóinak joguk van úgy élni ahogy szeretnének, ami az unióban egyeseknek nem tetszik.

Szóval jól látszik, hogy mekkora bajban vannak az Európai Konzervatívok és Reformerek, ha befogott orral is de kénytelen kelletlen befogadnák Orbánt, hiszen a brit Toryk a legnagyobb és legstabilabb tagja ennek a formációnak, akik jövőre már nem lesznek. A legtöbb pártocska 1-2 képviselővel van csak benne.

Hogy mennyire egy szedett-vedett társaság az is jó mutatja, hogy például Szlovákiából tagja SaS nevű párt, ami egy ultraliberális formációként jött létre, de tagja a Lengyel szélsőjobboldali párt is, Magyarországról is volt képviselője a csoportnak, méghozzá Bokros Lajos személyében.

Így ha Orbánékat kizárják és a Fidesz ehhez a frakcióhoz csatlakozik, Bokros Lajossal egy pártban lesz a mi Viktorunk.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here