Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nagyon nehéz másnak értékelni, hogy Kásler Miklós az egészségügyért is felelős miniszter már a Fidesz közeli Hír TV kérdéseire sem mert válaszolni mint, hogy komoly bajban van.

Egy pénteki budapesti konferencián tartott előadást Kásler Miklós, az egészségügyért is felelős miniszter, aki mostanában igencsak  nagy bajban lehet, ugyanis tárcája környékén sorozatban robbannak ki a botrányok.

Az elmúlt hónapokban igen csak borzolta a kedélyeket a kirúgott szívsebész-botrány, majd, hogy kiderült, hogy elhunyt az egyik betege, az egészségügyi államtitkár lemondása, vagy az hogy az ajkai kórházban felálltak a nővérek és az orvosok.

A konferencián a miniszter az egészségügy átalakításáról beszélt, és korábban azt nyilatkozta, tárcája kidolgozta a magán- és az állami ellátás szétválasztását célzó első javaslatokat.

Nyilván ha a miniszter azt mondja, hogy már ki van dolgozva a program, akkor kérdezte is volna  erről a Hír TV riportere Káslert. Ám a hvg.hu videójának tanúsága szerint, a Hír TV legnagyobb döbbenetére a miniszter nem válaszolt a kérdéseikre. A kormánypárti TV riportere így mikrofonállványként sétált a néma miniszter mellett.

A TV elfogultságát jól jelzi, hogy ezt a jelenetet nem adta le a csatorna botrányos címekkel, hogy az egészségügyért is felelős miniszter megfutamodott a Hír TV kérdései elől. Ráadásul a propaganda TV nem is azt kérdezte tőle, amit egy normális média ilyenkor kérdezne:

a.) meghalt egy beteg, nem érzi magát felelősnek?

b.) benyújtotta-e már a lemondását?

Ha nem csak annyit, hogy mik a terveik?

Persze azt látjuk, hogy a Fidesz béna kacsa módjára szemléli azt hogy az egészségügy a szemük láttára dől be. Nem hogy az ellenzék, de már a saját propagandistáik kérdéseire sincs válasz.

Mivel a Hír TV nem merte leadni, hogy a miniszter megfutamodott a kérdések elől, téged kérünk arra, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy ne maradjon titokban.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here