Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hugó Mozi címen új rovatott indítunk a vasárnapi mozidélutánok rég elfelejtett mintájára. Olyan kis videókat válogatunk, ajánlunk megnézésre, mely valamilyen társadalmunkat is feszítő kérdés hátterére világít rá. 

A 444.hu még az év elején indított egy videó sorozatot Youtube-on Magyarország és Oroszország összefonódásáról. Ennek a sorozatnak a 2. része foglalkozik a modern propaganda és álhírterjesztés fekete-öves bajnokaival az orosz propagandistákkal.

A 14 perces kisfilmben megszólal egy szakértő, aki kifejti, lényegében a modern propaganda működését. Nem az a cél, hogy meggyőzzön, hanem az, hogy összezavarjon, hogy egy átlag újságolvasó már ne is akarja követni a híreket, teljes zavarba legyen. Másképpen fogalmazva nem az a célja a modern propagandának, hogy valaki a propagandának higgyen, hanem az, hogy másnak se.

Magyarul, Mi vagy más igazságportálok hiába írjuk meg a tényeket, az a célja a modern propagandának, hogy egy átlag újságolvasó már senkinek se higgyen és nézzen inkább meséket.

A film azt is bemutatja, hogy hogyan szivárog át mindenféle gond nélkül az orosz propaganda a magyar közmédiába és magyar propaganda az orosz médiába. Az oroszok célja nem más mint, hogy egy gyengének látszó Eu-t és NATO-t fessenek le, hogy még véletlenül se akarjanak oda tartozni a oroszok.

Hm. Ismerős ez valahonnan, nem?

Persze az ilyen tényfeltáró filmeket nem adja le a propaganda média, azért kérünk, hogy oszd meg, hogy minél több embernek kinyíljon a szeme, hogy mi folyik itt.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here