Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ma azaz vásárnap, megint egy nagyon fontos időközi önkormányzati képviselő-választást tartanak, most azonban Szombathelyen.
Nem kicsit a tét, hiszen a városban így a Fidesz átvethetné a hatalmat, tehát kormánypártnak nagyon kéne a győzelem.

Habár Szombathelyen Fidesz-KDNP-s polgármestert (Puskás Tivadar) és Fidesz-KDNP-s parlamenti képviselőt (Hende Csaba) választottak legutóbb, ez korántsem jelenti azt, hogy minden hatalom a Fideszé itt.- írj az index

A portál kifejti, hogy szombathelyen az átlagosnál jóval erősebb a baloldal, Ipkovich György MSZP-s volt polgármester, Nemény András volt MSZP-alelnök és a most éppen most meghurcolt MSZP-s Czeglédy Csaba vezetésével 2014-ben döntetlen-közeli eredményt ért el a baloldal a városban.

A szombathelyi képviselő-testületben így a Fidesznek nem is sikerült megszerezni a többséget, alpolgármesternek be is emeltek egy helyi civil szervezet képviselőjét, az ő szavazatával tudják csak biztosítani a javaslatok elfogadását.

 

Tehát a tét nem kicsi, hiszen nem mindegy, hogy a Fidesz tovább tudja-e növelni a hatalmát. Ezt az ellenzéki pártok is felmérték, és csupán két jelölt közül választhatnak ma a szavazó:

  • László Győző – Éljen Szombathely! Egyesület
  • Melega Miklós – Fidesz-KDNP

A választók számára tiszta a küzdelem: vagy Fidesz, vagy a baloldal által támogatott civil jelölt mellé teszik az ikszet. Lászlónak jó esélye van a győzelemre a Derkovits lakótelepen, amely a korábbi tapasztalatok alapján inkább a baloldalra szavaz, de persze a Fidesz ezerrel mozgósított, így egyáltalán nem kizárható, hogy megnyerik ezt a körzetet.

A szombathelyiek ezúttal is ma reggel 6 órától este 7-ig szavazhatnak. S téged kedves olvasó arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy minél több szombathelyihez eljusson ma el kell menni szavazni!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here