Tovább folytatódhat a leszámolás a Fidesz média berkein belül is. A Hír Tv-nél és az Echo Tv-nél is attól tartanak, hogy a két csatorna működésének összehangolása”jelentős létszám-leépítéssel jár – írja a Népszava.

A lap szerint a Hír Tv-ben egy leltár borzolja most a kedélyeket, és többen emlegetnek egy rejtélyes decemberi időpontot, amikor a bejelentést tesz a csatorna vezetése.

Mint ismert, Nyerges Zsolt a nyáron megvásárolta Simicska Lajos üzleti érdekeltségeit. Míg az első hírek még arról szóltak, hogy a két csatorna ugyan összehangolt profillal, de továbbra is önállóan működik majd, legutóbb – az Echo Tv-ből származó információk szerint – már arról szóltak a pletykák, hogy a két csatornát összevonják, mégpedig úgy, hogy az Echo infrastruktúráján készülnek a Hír Tv-s arculattal a műsorok.

A Népszava szerint Vaszily Miklós Echo Tv-hez igazolása újabb bizonytalanságot okozott mindkét csatornánál. A lap több forrása azt feltételezte, hogy a mandátuma nagyjából arról szól, hogy szervezze újra és racionalizálja a működést, csökkentse a költségeket.

Az is kiderül, hogy mára olyan helyzet állt elő, amiben a Hír Tv és az Echo Tv munkatársai is attól rettegnek: az összevonás úgy történik majd, hogy tőlük bocsátanak el sokakat. Több egymástól független forrásból egy december 20-i dátumról is értesült a lap, mint a leépítése bejelentésének időpontját.

A Fidesz-médiabirodalom az elmúlt években túl nagyra nőt, egyszerűen nincsen elég hithű elkötelezett Fidesz-propagandista, aki ennyi médiumot ki tudna szolgálni. Bár megtörtént a hatalom átvétel a Hír TV-ben, de egy furcsa házasság van most a csatornánál, ugyanis a szerkesztők és a technikai dolgozók zöme még a Simicska-érában került a televízióhoz. Egyes meglátások szerint az összevonással a Hír TV tőlük szabadulna.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here