Tóth Bertalan, az MSZP elnöke ma a parlamentben napirend előtt szót kért, és ismét szépen, nyugodtan elmagyarázta a Fidesznek, hogy valójában miről szól a Sargentini-jelentés.

Tóth Bertalan ma a parlamentben világossá tette ismét, hogy a Sargentini- jelentés nem a migránsokról szól, hanem rólunk magyarokról, a mi mindennapi életünkről: a deviza károsultakról, a Qvestor- károsultakról, az otthonukat elvesztett emberekről, a kilakoltatásra váró ezrekről.

Az új népellenségnek kikiáltott hajléktalanokról. Azt is elmondta, hogy azt a hajléktalan bácsit, Kálmán bácsit, aki rendszeresen árusítja a politikusoknak a Fedél Néküli újságot, épp most akarta elvinni a rendőrség, mert tiltott helyen árusított azokat.

De szól ez a jelentés, tanárokról, diákokról, orvosokról, ápolókról, betegekről, fiatalokról, idősekről, dolgozókról, munkanélküliekről. Az ő jogfosztottságukról.

Azt is kifejtette az MSZP elnöke, hogy az MSZP a Fidesz helyett is dolgozik, ugyanis benyújtotta a parlamentben azokat a törvény javaslatokat, ami megakadályozná, hogy Magyarországot megbüntessék.

“19 törvényjavaslatot nyújtottunk be. Mi elvégeztük azt a munkát, amit Önöknek kellet4 volna. Legyen világos, hogy ezután minden kilakoltatásért, minden orvoshiány miatt történő halálesetért, minden elveszett támogatásért ezután Orbán Viktor a felelős. Hiszen Önöknek csak annyi lett volna a dolguk, hogy megszavazzák a javaslatainkat”.- szögezte le Tóth

Fontos, az MSZP elnökének parlamenti felszólalásáról nem fog beszámolni a propaganda média, ezért arra kérünk hogy oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa mi a valódi helyzet Magyarországon!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

Mond el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here