Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tegnap elég sok hírportál, köztük a Hír Hugó is beszámolt róla, hogy elhunyt a a Magyar Televízió egykori arca, Baleczky Annamária, aki 26 éven keresztül köszöntötte, tájékoztatta a nézőket. Azonban a botrány csak most jön: az MTV még csak be sem számolt egykori kollégájuk haláláról. 

Tegnap érkezett a hír, hogy 70 éves korában elhunyt a Magyar Televízió hollófekete hajú egykori arca Baleczky Annamária, aki méltatlanul elfeledve, egy idősek otthonában neki kialakított kis szobácskában élte le élete utolsó hónapjait.

Baleczky Annamária az első – tehát az 1998 és 2002 közötti- Orbán kormány alatt került méltatlan helyzetben. Ugyanis 1999-ben nagy felháborodások közepette, akkor is tisztogatást tartott a Fidesz a médiában és több száz média munkást rúgtak ki. Az elbocsájtottak között volt Baleczky Annamária is.

Huszonhat éven keresztül – 1974-től 2000-ig – volt a Magyar Televízió bemondója, így szinte biztos voltam benne, hogy az MTV csinál egy kis összeállítást vagy valamit kollégájuk szomorú halálhíréről.

Végignéztem az összes tegnapi híradót, egy mukk annyi sem volt arról, hogy Baleczky Annamária elhunyt. A Híradók felét a migránspropaganda másik felét, Ukrán válság, LMP válság és a kormány sikerei tették ki.

Hát ha a Híradóba az ilyen „nagyon fontos” témák miatt nem tud bekerülni, egy olyan volt kolléga halála aki, majdnem 30 évtizedig szolgálta a nézőket, akkor a Hiradó.hu csak lehozta legalább egy közleményben, gondoltam. Mint ahogy az alábbi képen is látjátok 0 cikk emlékezett meg róla.

Nem csüggedtem, mert azt gondoltam, hogy a csatorna weboldala a mediaklikk.hu legalább ott lesz egy pársoros kis megemlékezés, de ott is semmi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jójó, akkor biztos a csatornákat működtető MTVA adott ki egy közleményt, melyben ha saját halottjának nem is tekinti, de legalább tájékoztat a kolléga nő szomorú haláláról, nos pont itt is nulla találat.

Sehol semmi. Szóval tényleg itt tartunk már a hírek elhallgatásában, hogyha valaki nem volt hithű Fidesznyik, csak pusztán 26 évig dolgozott szépen tisztességesen az MTV-nél, tette a dolgát, szolgálta a nézőket akkor már a haláláról sem emlékeznek meg a közszolgálati csatornánál.

Nos ez nem más mint egy utolsó aljas és irtózatosan szánalmas alávalóság. Ezek minden eddigi magyar autoriter rendszernél rosszabbak. Igen, az átkosban is volt, olyan, hogy valaki nem volt a rendszer kegyeltje, de még abban az érában is legalább apróbetűs hírként beszámolt a közmédia a haláláról.

Hiába hallgattok el mindent, az igazság akkor is felszínre fog törni! Téged meg kedves olvasó, arra kérünk oszd meg, hogy mindenki lássa, hogyan viselkednek a Fidesz-propagandisták!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here