Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Hír Hugó már nyáron beszámolt arról, hogy a Fidesz egy megszorító csomagot készít elő, persze akkor még ezt kevesen látták, de mára már szinte minden napra jut egy megszorító lépés.

Ilyen megszorító intézkedés volt, amit még a kormány nyáron jelentett be a cafeteria rendszer totális bedarálása, ennek köszönhetően jövőre ugrik a cég által biztosított iskolakezdési támogatás, helyi utazási bérlet és az Erzsébet-utalvány.

Sőt számos adómentes juttatási lehetőség is megszűnik. Ide tartozik például a diákhitel törlesztésének az idén bevezetett támogatása. Az egykor óriási reményekkel elindított lakáscafeteria is elvérzik. Ugyanerre a sorsa jut a kockázati biztosítás, a lakbértámogatás, valamint a sport- és kulturális belépők is.

Majd az is kiderült, hogy a lakások ÁFÁ-ját 5 százalékról 27 százalékra emeli meg a kormány és tegnap pedig megszüntette a lakástakarékok támogatását.

Nyilván a megszorítás folytatódik tovább, azonban még mindig nem a Felcsúti Foci csapat állami támogatását veszik el, még mindig nem a kormányzati propagandára költött milliárdokat csökkentik.

Ma bejelentették, hogy egy kisvárosnyi, azaz 9000 közalkalmazottal közlik karácsony előtt, hogy ki vannak rúgva január 1-el. Elegáns nem?

Ez közel 20 százalékos leépítést jelent, ilyen brutális mértékű elbocsájtás egy magáncégnél akkor van, ha az épp csőd előtt van. S még mielőtt azt gondolnád, hogy kormányzati emberek lesznek kirúgva, Gulyás Gergely a mai kormány infón elmondta, hogy a ” kormányzati intézményeknél ennél valamivel kisebb mértékű lesz a leépítés”

Tehát megint a kétkezi, a tisztességesen dolgozó fog repülni. Karácsony előtt.

Téged meg arra kérünk kedves olvasó, hogy oszd meg ezt a posztot, ha te sem emlékszel, hogy Orbán ígért volna ilyeneket a választási kampányban?

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here