Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Azt ATV közölte le azt a közleményt, melyben a Budapesti Értéktőzsde arról tájékoztat, hogy Mészáros Lőrinc két cégének a részvénykereskedését ma felfüggesztik.

Felfüggeszti az Opus Global Nyrt. részvényeinek kereskedését a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) csütörtökön a kereskedés kezdetétől a lezárás szakasz végéig.

A BÉT csütörtöki közleménye szerint a kibocsátó szerdán azt közölte, hogy részvényeinek árfolyamát egy csütörtöki tájékoztatása várhatóan jelentős mértékben befolyásolja. Az Opus Global ezért kérelmezte értékpapír-kereskedésének felfüggesztését – írták.

A szintén Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Konzum részvényeinek kereskedését is felfüggesztette a Budapesti Értéktőzsde.

Az Opus a tegnapi kereskedésben 11 százalékkal, 505 forintra drágult. A Konzum pedig 280 forinton zárt, ami 4,5 százalékos emelkedést jelentett.

Az ügyet az teszi érdekessé, hogy vajon milyen bejelentés lehet az ami annyira keményen befolyásolhatja Mészáros cégeit, hogy inkább felfüggesztik a kereskedelmüket?

Talán az EU visszakér pár milliárdot tőle?  Persze ilyenkor mindenki arra gondol, hogy vélhetőleg valami nagy gebasz van, de az is lehet, hogy valami újabb bomba állami pénzhez jut a cég, miközben a parlament zsinórba jelenti be a megszorításokat. Találgatni sem merünk, hogy a felcsúti csodavállalkozó mire készülhet.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here