Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Úgy látszik a csigalassúsági versenyt hirdetett a MÁV és a Magyar Egészségügy: melyikre kell többet várni. S minden jel szerint az egészségügy áll nyerésre, persze az embernek nincs kedve ezzel tréfálni, hiszen emberek életéről, egészségéről van szó. 

Az  ATV Híradó számolt be róla, hogy valószínűleg meg van Magyarország leglassabb orvosi beavatkozása: több mint 2000 napot, azaz kb 6 évet kell várnia egy férfinek, aki bokaprotézis műtétre vár. Ezt a műtétet az országban jelenleg csak a Semmelweis Egyetem Ortopédiai Klinikáján végzik, a klinika pedig azt írta az ATV Híradónak, hogy ők mindent megtesznek azért, hogy a várakozási idő csökkenjen.

„Egy erős csontkopás van benne, amit azt mondták, hogy egy implantátummal lehetne pótolni, tehát egy bokaprotézis kellene, aminek a várakozási ideje 6 év.” – meséli Halápi János, akinek a kezelőlapján egészen pontosan az áll, hogy: amennyiben a műtét hamarabb elvégezhetővé válik, mint a jelenlegi 6 éves várólista, akkor arról értesítik.

 

Az ATV Híradója megkereste a Semmelweis Egyetemet azzal a kéréssel, hogy mi okozza a hosszú várakozási időt. Válaszukban az áll: Bokaprotézis beültetést Magyarországon csak a Semmelweis Egyetem Ortopédiai Klinikája végeznek, ott pedig jelenleg több éves várakozási idővel lehet számolni, de ez betegek állapotától függően változhat, ugyanakkor ők mindent elkövetnek, hogy ez a várakozási idő csökkenjen.

Most erre tényleg mit lehet mondani? Reméljük, hogy 6 év alatt nem lesz nagyobb baj?

Oszd meg, hogy más is lássa az Orbán-kormány bénakacsaként szemléli, ami az egészségügyben van.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here