Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely független polgármestere is felszólal a közös ellenzéki tüntetésen a fővárosban október 23-án.

Jövőhéten kedden, azaz október 23-án egy nagyon fontos ügy miatt mennek utcára az ellenzék szereplői: tüntetésükkel állnak ki az Európai Ügyészség mellett és a korrupció ellen.

Mint írják a tüntetés kapcsán: meg kell mutatnunk a világnak, és a dölyfös nagyuraknak, hogy nem hagyjuk Magyarországot újra a diktatúrába vezetni. Meg kell mutatnunk, hogy Magyarország Európa, és az is marad. Európa most velünk van, de az országot csak együtt tudjuk megvédeni, mi magyarok. Ezért közös ellenzéki tüntetésre hívunk minden hazafit, akinek fontos, hogy szabadon éljünk a jövőben, hogy ne fojtsa meg hazánkat a már mindent átszövő korrupció.

Mivel igen fontos kérdésekről van szó nem véletlen, hogy igen csak impozáns felszólalói névsor is állt össze.

Azontúl, hogy a színpadon lesz Hadházy Ákos, Dr. Lengyel Róbert, Siófok polgármestere vagy például Lukácsi Katalin is. Elfogadta a felkérést Jeszenszky Géza, az Antall-kormány külügyminisztere, hogy mondjon ünnepi megemlékezést.

Vélhetően nagyon sokan lesznek kíváncsiak a nagy Fidesz-verő polgármesterre Márki-Zay Péterre is, aki szintén a felszólalók névsorát erősíti.

Azontúl, hogy a civilek színpadra állnak, idén lesz először hogy mellettük ott lesznek a pártok képviselői is: az MSZP-s Harangozó Tamás, Jávor Benedek a Párbeszédből,
Ráczné Földi Judit  a Demokratikus Koalíciótól és Donáth Anna a Momentum színeiben lép majd színpadra.

Azt gondolom, most nem tehetjük meg, hogy otthon maradunk, amikor Európa a magyarokra figyel. Ezért arra bátorítok mindenkit, hogy menjen el Október 23. 16 órára a II. kerületi Bem József térre és mutassuk meg Európának a magyar nem egyenlő Orbánnal.

Fontos, hogy sokan legyünk, azért arra kérlek ne csak gyere el, hanem szervezd is: oszd meg ezt a posztot, küld el az ismerőseidnek és hívd el őket tüntetni!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here