A Youtubra került fel az a paródia videó, ami annyira nem is paródia: bár a videó készítői azt írják a valósággal történő minden egyezőség csak a véletlen műve.

A Kékfények bűnügyi magazinja adott le egy összeállítást, hogy idős nyugdíjasokat csalók hogyan verik át telefonon. A paródia videó készítőjének nem is kellett több, ennek a kontextusában beillesztette a Fidesz kampányát.

Köztudott tény, hogy a Kubatov- listának hála a Fidesz kampányokban igen aktívan használja a telefont mozgósításra. A 2018-as választásokon pedig migráns áradattal riogatott.

Nekünk nagyon tetszik a már-már életszerű paródiavideó, azért javasoljuk, hogy nyomj egy megosztást, hogy mások is tudjanak egyet mosolyogni, de leginkább elgondolkozni!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here