Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Hadházy azért szervezett az MTV székház elé tüntetést, mert úgy véli, a köztévé nem fog beszámolni arról, hogy ő aláírásgyűjtést kezdeményezett az Európai Ügyészséghez csatlakozásról.

A tüntetés kezdeményezője, Hadházy Ákos rövid beszédet mondott az MTVA székháza előtt. „Vajon benne lesz-e a híradóban, hogy 120 ezer aláírás gyűlt össze az európai ügyészséghez való csatlakozásért?” – tette fel a kérdést Hadházy Ákos.

Mint mondta a Magyar Televízióban  egy szó sem hangzott el az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért folyó aláírásgyűjtésről, ezért jöttek ide demonstrálni.

Azt mondta, hogy amíg a néphülyítés megy, vissza fognak ide jönni. „Fogunk még ide jönni!” – mondta Hadházy az épületről, amelyről elmondta, hogy az a rendszer, a dezinformációs diktatúra jelképe.

 Ahogyan délután a Bem téren, most is elmondta, jelenlegi parlament nem legitim, a választást pedig elcsalták, a kormány pedig százmilliárdokat költött néphülyítésre.

Hadházy mellé Nagy Navarro Balázs ment fel a színpadra, aki társaival a Lominci-ügy okán,hetekig folytatott éhségsztrájkot a székház előtt 2011-ben.

Navarro arra hívta fel a figyelmet, hogy békésen kell elérni a változást, mert az erőszakra számítanak. A frissen vezérigazgatóvá kinevezett Papp Dániel szerepéről is beszélt, akiről újra kijelentette, hogy hírhamisító.

Azt is bejelentette: idén decemberre, a 2011-es éhségsztrájk hetedik évfordulójára újabb demonstrációt hirdetnek meg a székház elé.

Ha már az MTV nem tudósít, akkor tudósíts Te, arra kérünk oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy ne tudják elhallgatni a valódi híreket!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here