Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egy hete szüntette meg villám eljárásban a Fidesz  lakástakarékok állami támogatását, azonban ez nem csak az otthonra vágyókat érinti súlyosan,  kevesen beszélnek arról a több ezer a dolgozóról, akiknek immár húsz éve jelentett megélhetést ez a nagyon népszerű konstrukció és most egyik napról a másikra válhatnak munkanélkülivé – írta meg a Pénzcentrum nevű szakportál

A Pénzcentrum arról számolt be, hogy a statisztikai jelentés szerint 2017-ben összesen 9926 fő foglalkozott lakástakarékkal kapcsolatos munkakörben, ami azt jelentheti, hogy a lakástakarék-pénztárak állami támogatását megvonó Fidesz döntésnek hálmegtakarítások visszaesésével több ezer ember megélhetése kerül veszélybe.

Noha maga a lakástakarékpénztári megtakarítási forma megmarad, az állami támogatás megszűnése miatt borítékolhatóan alacsonyabb lesz az érdeklődés. Így az ebben a szektorban dolgozók hosszú távú megélhetése kérdésessé vált. Különösen igaz ez azon munkavállalókra, akik nem valamely nagyobb, kiterjedtebb kínálattal rendelkező bankok munkatársai voltak, hanem olyan pénzintézeteké, amelyek forgalmában a lakástakarék rendkívüli jelentőségű volt.

A lakástakarékpénztári megtakarítások kiemelten népszerűek voltak a lakosság körében,  2017-ben összesen közel 100 ezer darab lakástakarékpénztári szerződéskötés történt. A Fidesz egyik napról a másikra szüntette meg ezt a népszerű lakásteremtési formát.

Persze a propaganda média arról nem számol be, hogy a Fidesz döntésének hála most több ezer ember munkahelye is veszélybe került, ezért arra kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here