Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Kiverte a biztosítékot az EU-ban Orbán Viktor október 23-ia beszéde, no nem az, amit mondott, hanem az, hogy az EU pénzéből vásárolt buszokon volt kénytelen odaszállítani a tömeget. Orbán nagy bajba is kerülhet az ügy miatt, hiszen politikai célokra nem lehet az EU-s támogatásokat felhasználni.

Gunnar Hökmark, az Európai Néppárt azaz,  a Fidesz pártjának az egyik képviselője vizsgálatot sürget, hogy az EU megtudja, pontosan hogyan és mire is használták fel Magyarországon az EU-tól érkező támogatásokat.

A képviselő azután jelentette ezt be a Politicónak, hogy a lap is szemlézte a 444 posztját, mely szerint EU-s támogatásból vett önkormányzati kisbuszokkal szállították a nézőket Orbán Viktor EU-t gyalázó beszédére.

Hökmark szerint az ügy eléggé ellentmondásos, és finoman szólva is kínos, hogy Orbán beszédeiben a nemzetek szuverenitását elvenni akaró gonosz birodalomként festi le az Európai Uniót, közben viszont ennyire szem előtt van, hogy a beszédének közönsége sem jöhetett volna össze Budapesten az EU támogatása nélkül.

A képviselő ezen kívül arról is beszélt, hogy őt meglepte a buszoztatás, szerinte ugyanis ha egy politikus csak buszoztatással képes a beszédeire csődíteni a tömeget, amekkorát ő akar, az a gyengeség jele.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here