Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Október elején számolt be a Nemzeti Sport arról, hogy a csőd szélére jutott a Magyar Ökölvívó Szakszövetség. A szaklap akkori információi szerint a szövetségi alkalmazottak nem kaptak fizetést.

A szövetséget az idén a Duna Arénában rendezett junior világbajnokság vitte a csőd közelébe, mert az esemény rendezési költségei nagyon magasak voltak.

Parádés, olimpiaszintű eseményt rendeztek gyerekeknek, de a majd 500 milliós eredeti költségvetésen túl most 348 milliós hiányon ül a szövetség. Tehát mintegy 840 millióba került a vb-rendezés, október elején vizsgálat indult az ügyben és az október 24-ei elnökségire ígértek beszámolót.

A testület ülésén válaszokat ugyan nem találtak arra vonatkozóan, hogy kik a felelősök a szövetség könyvelésében mutatkozó 348 millió forintos hiányért, de az kiderült, hogy az az augusztusi ifjúsági világbajnokság előkészületeinek hajrájában az elnökség nélkül döntött az elnök és főtitkár, azaz Erdei Zsolt és Nagy Anett.

Az ökölvívó szövetség elnöksége szigorú retorzióban részesítette a két sport vezetőt: aláírási jogának megvonásáról és egy belső vizsgálat megkezdéséről, számol be a csütörtöki Nemzeti Sport.

Erdei Zsolt a botrány kirobbanásakor így indokolta a 24.hu-nak egy interjúban a brutális túlköltéseket:  „Az ökölvívás pontozásos sportág. Az eredményesség függ attól is, a pontozó mikor, mit nyom, vagy éppen nem nyom. Diplomáciai szempontból ezért volt fontos, ahogyan az AIBA tisztségviselőit, bíróit elhelyeztük, kiszolgáltuk. Olyan ellátást kellett biztosítsunk nekik, ami maradandó emlékeket ébreszt majd bennük akkor, amikor arra szükség van. Amikor például akad egy szoros mérkőzésünk.”

A szövetség felügyelőbizottsága az elnökség jelentése alapján átnézte a szövetség napi működését is befolyásoló szerződések jó részét, de döntés leghamarabb az elnökség következő, jövő hét hétfői ülésén születhet.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here