Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A HVG egyik olvasója számolt be a  Budai Irgalmasrendi Kórházban töltött két hét alatt tapasztaltakról, mint fogalmaz:  végigrettegte a csótányok miatt az ott töltött időt. Nem egy-két rovarral, hanem szabályos hordákkal találkozott nap mint nap.

A HVG-nek nyilatkozó beteg, a Budai Irgalmasrendi Kórház Árpád fejedelem úti szárnyába került, és már  az első zuhanyozásnál szembesült, hogy az épületben hemzsegnek a csótányok, a folyosóról nyíló közös fürdőhelyiségbe lépve a fény elől iszkoló csótánycsapatokba botlott.

Azonban nem csak a vizesblokkban szaporodtak el a fertőzés szempontjából veszélyes kártevők:  amikor a kórterembe visszatért, már az ágya alatt is csótányt talált, ezen teljesen kiborult. Amikor a „felfedezéséről” szólt a nővérnek, az egyáltalán nem tűnt meglepettnek, hanem együttérző hangon azt mondta, ez egy régi probléma, amivel sajnos nem tudnak mit kezdeni.

Majd segítőkészen azt tanácsolta a betegnek, hogy ha jót akar magának, tegye fel a táskáját a székre, nehogy a csótányok beleköltözzenek és haza is vigyen belőlük.

A beteg természetesen legszívesebben hazament volna, de jól mutatja a kiszolgáltatottságunkat, hiszen  állapota miatt ezt nem tehetett meg.

Volt arra is példa, hogy az egyik benti éjszakáját kénytelen volt átvirrasztani, mert a sötétben annyi csótány merészkedett elő, hogy szobatársai egyike szabályos sokkot kapott tőlük, nyugtatót kellett neki adni, utána pedig inkább egész éjjel felkapcsolva hagyták a villanyt. A fénytől kétségkívül megfogyatkoztak a rovarok, cserébe a szemüket sem tudták lehunyni a betegek.

Ezután az éjszaka után a beteg benyugtatózásán túl más intézkedést is foganatosított a kórház:  reggel három csótánycsapdával jelent meg szobájukban a nővér, de hogy ezt miért nem tette meg korábban, miért kellett megvárni, míg egy idős beteg kis híján szívrohamot kap a rovarinváziótól, arra nem kapott választ. A probléma ráadásul – a még bent maradtak elmondása szerint – ezektől sem oldódott meg, a csótányok nem tűntek el, legfeljebb kevesebb lett belőlük.

A beteg történetével megkereste a HVG kórház főigazgatóságát de végül többszöri ígéretük ellenére sem válaszoltak kérdéseikre.

Azért azt mondjuk már ki, hogy 2008-ban, amikor a Fidesz népszavazást rendezett az egészségügyről, azt mondták, hogy nekik van jobb programjuk, mint az MSZP-nek, ők tudják mit kell csinálni az egészségügyben.

Ezóta 10 év telt el, ennyi idő alatt a Fidesz csak béna kacsaként nézte, hogy az egészségügy összedől és kiderült, hogy nem hogy programjuk, de még csak elképzelésük sincs, hogy mit kellene csinálni ezen a területen.

Természetesen a propaganda média agyon hallgatja, hogy csótányinvázió van az egyik fővárosi kórházban és hogy a kormány nem csinál már megint semmit, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy ne lehessen elhallgatni a tényeket!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here