Bödőcs Tibor, a népszerű humorista ismét egy nagyszerű paródiával mutat görbetükröt  a Fidesz-világnak. 

Bödőcs Tibor igazából Móricz Zsigmond Rokonok című művét aktualizálta a Fidesz-világra, amely Addig se iszik című könyvének felolvasóestjén hangzott el 2018. szeptemberében és most a népszerű humorista a Youtubeon is elérhetővé tette.

A paródia vér komoly: szóba kerül Orbán repülőzése, a Fidesz elit urizálása, az ellopott közbeszerzések, a média működése. Majd, fel teszi a kérdést, hogy vajon a magyar pedagógusok mikor fognak olyan életszínvonalon élni, mint a norvég fogvatartottak?

Bödőcs Tibor a könyvet amúgy 2017-ben írta, akkor elnyerte a Libri közönség díját. Bár az egyik legnépszerűbb magyar humorista, de ezt a paródiát biztos nem adja le a propaganda tv ezért arra kérünk oszd meg, hogy mások is tudjanak egy jót nevetni rajta.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here