Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kövér László házelnök kezdeményezte az LMP társelnökének, Demeter Mártának a nemzetbiztonsági felülvizsgálati eljárását, közben feljelentés is érkezett a politikus ellen, a Fidesz-frakció pedig szintén az ügyészséghez fordul.

Mint ismeretes Demeter Mártához köthetően került nyilvánosságra, hogy egy Orbán Viktor legkisebb lányával megegyező nevű utast szállítottak haza katonai külön repülőgépen Ciprusról. Demeter kérdésében azt a látszatot kellette, hogy a lány az Orbán gyermeke, de nem sokkal rá kiderült, hogy semmi köze Orbánhoz, hanem egy katona 2 éves gyermekéről van szó.

Majd ezután azzal az állítással ált elő,  hogy jogosulatlanul szállt fel egy katonai missziós gépre Maróth Gáspár, a Magyar Honvédség nemzeti fegyverzeti igazgatója, aki valójában nem is utazott a Demeter által megnevezett gépen.

Az eset nagyot ütött Demeteren, még az LMP-hez közeli azonnali.hu is kemény kérdésekkel esett neki az időközben társelnöknek megválasztott politikuson. S a nyilván a Fidesz is igyekszik lecsapni a feldobott magas labdát.

A kormány párti  Magyar Idők számolt be arról, hogy Kósa Lajosnak, a honvédelmi bizottság fideszes elnökéknek felülvizsgálati kérelme csütörtökön került a házelnök asztalára. Amennyiben a polgári elhárítás kockázatot állapít meg a vizsgált személy kapcsán, a házelnök saját hatáskörben kezdeményezheti a bizottsági tag felmentését, amiről az Országgyűlés szavaz egyszerű többséggel. Ha pedig a képviselők támogatják a felmentést, úgy a bizottsági tagsága és a viselt posztja azonnal megszűnik. Demeter Márta kizárása precedens nélküli lenne, mivel bizottsági tagságától még senkit nem fosztottak meg 1990 óta.

Kovács Katalin, a Központi Nyomozó Főügyészség helyettes szóvivőjeközölte, hogy Demeter Márta ügyében személyes adattal való visszaélés vétség gyanúja miatt tett feljelentés érkezett az ügyészségre.

A Magyar Idők úgy tudja, hogy a Fidesz-frakció is az ügyészséghez fordul, mivel a képviselőcsoport szerint több bűncselekmény gyanúja is felmerülhet az ellenzéki politikussal szemben.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here